Dan före dan, för andra gången.

"Tut tut sa båten och så gick bryggan. Kvar stod jag med väskan i halsen och gråten i näven och önskade att jag inte kommit med."

Det sammanfattar ganska bra hur jag känner mig just nu. Ledsen, förvirrad och på väg. Eller något åt det hållet. Mest förvirrad tror jag. Gråten ligger och trycker i hela mig. Ångesten hoppar jämfota på bröstkorgen och gör det svårt att andas. Jag vill ingenting alls. Bara ligga i sängen och slippa. Förstår inte hur jag ska orka ta mig någonstans imorgon. För jag vågar inte visa mig där. Låt mig bara få somna och slippa världen.

Kommentarer
Postat av: minna

Du vågar! Testa, se vad det är, vad de kan erbjuda dig. Om det är dåligt så kan du åka hem igen. Men försök först, tycker jag. Jag önskar och hoppas att du hittar någon bra personal där, som kan se dig, som kan nå fram, som du gillar. Som bryr sig om hur du mår. Det är många som bryr sig om vikt och sånt yttre, men det finns såna som kan se bortom det. Du är värd att få hitta någon sån.



sv: ja det får väl vara okej med tråkig struktur nu ett tag. ville bara klara ALLT på en gång...men egentligen, att hålla tider är ju verkligen en liten sak att stå ut med, om alterntivet är att vara sjuk.

te? just nu dricker jag yogite. sånt med bara kryddor; kanel, kardemumma, ingefära. alltid earl grey på morgonen. blåbärste från friggs på kvällen. gillar det mesta, men för tillfället är det mest dessa. vad gillar du?



kommer tänka på dig imorgon! jag vet att du vågar.

2010-12-28 @ 22:04:33
URL: http://krossaanorexin.blogaholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0