Det här får mig att gråta

Vet faktiskt inte. Det är väldigt olika i olika situationer men trötthet och frustration i kombination är nog den vanligaste orsaken. Att tappa bort min mjukisflodis och inte hitta honom är ett tvärsäkert gråttillfälle. Men annars är det trötthet och frustration eller ja.. bara helt enkelt trött kombinerad med något såsom övergivenhetskänslor eller när allt går fel eller ja..


Träffade läkare idag. Det var hälsokontroll.. och hon lovade att ringa till dom andra äsklinikerna i stan för att se om någon kunde ta emot mig fortare. Så jag vet fortfarande inget om när något kan tänkas hända, vet inte om vi pratar dagar, veckor eller månader. Det gör mig knäpp.

Dagens positiva var i alla fall att en från mitt handbollslag ringde upp mig för att höra hur det var...Det har ingen annan brytt sig om trots att jag inte tränat på bortåt två månader och inte heller lämnat orsak till varför.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Detsamma gäller mig. Om gråtandet alltså. Tre timmar eller så har väl spenderats till det idag. Grymt psykiskt utmattad tjej här.



sv: Äsch! Jag har ett utmärkt sinne för tid och rum! Aldrig att jag kommer tappabort julafton. Jag vill bara ha lite mer chokelaaad.



Jag förstår osannolikheten - det tar liksom 6 veckor för SÄC att ta emot efter att man blivit skickad sin remiss. Sjukt. Jag håller ändå tummarna för din skull. Mando skulle nog passa dig, tror jag.

2010-12-08 @ 17:23:01
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Emelie

Ja, men det är precis det jag gör! Hamstrar upp på mina chokladbitar. Mycket godare att äta flera på en gång, då blir det mer gott under ett tillfälle. Det är det som är liiiivet. Begränsningar? Nej tack.



Jag tycker det är otroligt skönt att gråta. Blir alltid så lättad och lugn..

Och du har rätt. Det är sjukt hur sjukvården är poppis (haha!).

2010-12-09 @ 07:57:52
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Emelie

Det känns mycket bättre idag, tack som frågar. jag tror alla behöver sådana dagar, när saker inte går lite fel. Då har man tid att ta nya tag nästa dag :)



Hur är det själv? Förstår att det ibland blir för mycket. Gråtkurser låter inte alls fel, faktiskt.



Bra med kalendern, förresten. Non-stop, no thanks, jag håller mig till min budgetkalender :D

2010-12-09 @ 09:20:01
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Emelie

JÄ-KLAR! Finns det sådana kalendrar?! Var kan dessa finnas? Någon lyxbutik, utan tvekan.



Jo, så brukar min farmor säga till mig. "har man aldrig tråkigt vet man inte när man har roligt".. Åh, vad jag hatade henne när jag var liten och hon sade så. Men nu kan jag faktiskt uppskatta det. Och nu kan jag ge järnet igen.



Hm.. Du får hålla dig kvar i skinnet, bara. Göra det du mår bra av. Äta så mycket du kan förmå dig. Blodutrivandet måste ju leda till något gott, inte sant?



2010-12-09 @ 13:38:08
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Cilla

Sv: Tack vännen, stor kram på dig. <3

2010-12-09 @ 19:48:08
URL: http://bloodysabbath.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0