Måndag slut

Ett försök att äta lite mer än jag brukar, jag menar lite mer. Resultat? Hjärnan slog slint och började brinna och jag fick spel och gick i snömodden i en och en halv timme innan jag var lugn nog för att ta tunnelbanan hem igen. Jag har gått upp i vikt och vet inte om jag vågar visa mig på avdelning på onsdag. Dom kommer ju tro att jag ljög om min vikt förra veckan, överdrev för att få plats. Falsk jävla lögnare... precis så känns det.

Och jag är rädd för ett kilo i veckan.

Övrigt? Lånedatorn kontrollkörd med dvd så jag vet att allt fungerar som det ska. Bilder på illrarna utskrivna så jag kan titta på när jag saknar dom. Besökt frisören och blivit av med massa överflödigt hår. I samma veva passade jag på att införskaffa ett linne (en kanin som stryper en morot och säger "gimmie chocolate"), en blå och svartrutig skjorta och en alldeles underbar almanacka med flodhästbilder.

Projekt för imorgon blir tvätta och förhoppningsvis ta mig ut med kameran, ja ut ska jag. Måste ju passa på medan jag fortfarande får. Dricka gott te, något säger mig att det kommer bli begränsat av den varan ett tag framöver. Ungefär det hade jag tänkt mig.



Kommentarer
Postat av: minna

haha! linnet med kaninen låter helt underbart!



försök att släppa det där med vikten. de kommer inte tro att du ljugit. alla vet att vikten går lite upp och ner. jag gick upp två kilo innan jag blev inlagd och jag tänkte också som du, kände mig dum för att de skulle tro att jag ljugit. men ingen verkade bry sig. de brydde sig mer om mitt mående, min ångest, mina tankar, mitt ätbeteende.



hoppas du får en bra dag idag. dricka te är en bra sak att ägna sig åt. det ska jag också göra idag, orkar inget annat.

2010-12-28 @ 11:43:49
URL: http://krossaanorexin.blogaholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0