Awardad


Så fick jag också något sånt här som jag inte riktigt förstår men har man tråkigt på morgonkvisten så är all underhållning bra underhållning (utom morgontv!!). Tack till http://resanupp.devote.se



Vinnare av Beautiful Blogger Award ska:

Kopiera bilden och lägga den i ett blogginlägg

Tacka och länka personen du fått awarden av
Skriv 7 saker om dig själv
Ge vidare awarden till 7 bloggare
***



1. Jag är absurt beroende av en liten söndernött flodgris (flodhäst) vid namn Flode. Det är trygghet i tyg (än så länge, snart bara vadd) som hängt med mig hela livet. Att hålla i honom lugnar mig.

2. Jag är chokladnörd. För mig är det inte konstigt att betala över hundra kronor för 75g choklad om det är rätt choklad. Om jag inte vore så rädd för att tappa en av mina största intressen skulle jag vilja jobba med det. Men när jag gör något mer intensivt brukar intresset avta och det vill jag ju inte.

3. Jag har en tatuering på höger axel, min första illers tassavtryck. Min "belöning" när jag är friskförklarad från ätstörningen ska vara en tatuering med lilla My som jag fått höra mer än en gång att jag är lik.

4. Jag kan få sånna sug efter saker att jag ibland undrar om jag inte är gravid i smyg. Nu senast har det varit HobNob's doppade i mörk choklad. Jag har tänkt på det dagligen i över en månad. Dom finns tyvärr inte att köpa i Sverige men eftersom jag är så desperat som jag är (har seriöst övervägt att åka till London för att shoppa) så har jag fått en bekant som bor i england att skicka över tre paket som hon postade igår. Jag LOVAR att smaka på dom! Där kan alla ätstörningar ta och gömma sig. För jag är så sugen! Andra saker jag kan få suspekta sug efter är kokta ägg och mannagrynsgröt.

5. Jag är mycket intelligent. Men har uselt arbetsminne och dålig organisation.

6. Jag älskar fiskbullar. Det dumma är att när det serverades fiskbullar i skolan (och alla gjorde kräkljud redan på väg in i matsalen) så kunde inte ens jag som var en av få som älskade fiskbullarna äta. För dom serverades i currysås och med ris. Jag hatar curry. Och skolans ris. Nu är jag vuxen och får välja själv. Det är bättre=)

7. Jag är förbaskat händig och klarar det mesta om jag bara har engegemang och inspiration.

Ge vidare till sju stycken? Vilka då som inte redan fått den? Äsch, ni som känner för det har fått den av mig!!


Igår var för övrigt en skitdag. Tror det räcker så. Idag är det psyksamtal och varma, varma kläder och en promenad. Ska försöka ge mig på att bygga ett bord också. I måndags fann jag något i garderoben. En av Jonathans gamla tröjor från när han var en mindre pojke. Varm, stickad, ylle. Precis vad jag behöver! Och jag får väl erkänna trots att tant och nördvarningsskylten lyser och blinkar och tutar. Jag tycker faktiskt att den är fin. Så det så. Men, mode har ju aldrig varit min grej...

 






Kommentarer
Postat av: sandra

sv: :) ett nytt försök låter bra:)

hur mår du idag?:)

kram

2010-12-01 @ 11:37:36
URL: http://tunnare.blogg.se/
Postat av: camilla

Lycka till på samtalet :)



Jag börjar också känna så nu. Super rastlös hela tiden och det finns inget att göra :/ gaaah behöver tips på saker man kan göra utan att röra sig typ:P



Oj nja de e lite långt då kanske :/ men du får be någon sova över?

Ja man vill inte vänja sig vid att må dåligt :( de e ju inget skoj :( men kan du inte ha någon hemma som äter tillsammans med dig så kanske det blir lättare? eller de har du säkert redan provat.



Haha jo mina erfarenheter från ikea (o alla andra stora köpcentra) är att man kommer ut med bra mkt mer grejer än som var plannerat:P du skulle bara sett mitt förra besök på ullared xD haha



Skt om dig och hoppas du får en bra dag, kramar

2010-12-01 @ 11:46:12
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Cilla

Sv: Okej, hoppas ni tar er iväg :)

2010-12-01 @ 14:58:47
URL: http://bloodysabbath.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0