Det här åt jag idag

Jaha, det var ju en lämplig rubrik för idag. Hitills har det gått åt helvete. Jag är dessutom förstoppad så jag ser fram mot microlax om ett tag så jag kanske slipper den där obehagliga smärtan som börjar komma smygande. Men, hitills har jag ätit (pinsamt lite):

En portion rågflingegröt med rårörda lingon och mjölk samt tre stora koppar te med mjölk.

Får förhoppningsvis om ångesten släpper bara lite litegrann fylla på den där listan senare. Har handlat några dumle och ett par bitar naturgodis (nötter i choklad) att fylla på förstahjälpenlådan med. Den ser liksom vänlig ut. Jag gillar det. Den står på mitt skrivbord och ger lite pepp, lite trygghet och lite godhet (inte som i namnamgod utan som i snäll och god) till mitt liv. Ovanpå sitter Thurgot och ser uppmuntrande ut.

Förutom maten har jag varit duktig så här långt idag. Har bakat bröd, har gröna ärtor på spisen som ska koka färdigt och sen frysas in. Jag har tömt frysen på saker vi aldrig kommer äta upp och saker som frystorkat. Upptäckt att vi har hysteriska mängder kantareller. Sen har vi storhandlat på Willys. Sorterat om lite i skafferiet och fått ordning på alla sorters mjöl. Köpt linser så jag kan se världen ordentligt. För att toppa det där så har vi tre maskiner tvätt som ligger och snurrar i tvättstugan. Behöver jag säga att jag är helt slut?

Vidare projekt för dagen (om jag orkar, känner mig faktiskt som jag förtjänar att vila om jag vill) är att byta ut köksbordsskivan, dammsuga och kanske laga i ordning lite matlådor att fylla den numera ganska tomma frysen med. Ja, och redigera bilderna jag tog i Skara och få ut på fotobloggen.

Idag går en stor tacksam tanke till min bror som orkade lyssna igårkväll. En till Emelie som ska stötteträffa mig på måndag efter mitt första möte på scä. En sista till världens bästa Jonathan som sitter i tvsoffan just nu och bara är underbar.

Kommentarer
Postat av: sandra

sv: hihi jag åt nyss yoghurtdoppade nötter till em mellis :P

det är goda grejer de:)

vad ska du göra ikväll då?:)

kram

2010-11-20 @ 16:44:57
URL: http://tunnare.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag blir ledsen att höra att du helt verkar tappat knäckemackan.. Klarade du inte åtminstone två dagar med ett mellis per dag, förut? Vad tror du hände?



sv: Middag = en CENTIMETERS bullängd? Haha, det tyckte du var likvärdigt? xD Haha, du är lite knasig, du, Hanna. Vill du bli frisk måste du verkligen lägga på ett kol. Jag tycker du mesar rätt rejält.



Ja, vi måste bestämma tid.. Men.. Ja, jag slutar 14.25, sedan ska jag försöka ta mig snabbt som attan till Wollmar Yxkullsgatan, är säc är. Jag är tidigast där 15.15, enligt SL.se. Trevlig sida, det där. Vill du vänta inne på säc, eller annan plats? ^^



Men skicka ditt nummer, det låter redigt smart.

Jo, jag vet, godisvanorna ändras otroligt! Man får sug på helt andra saker, så är det för mig med.. Förstår inte hur det gick till, jag heller..

2010-11-20 @ 19:50:17
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Sofie

Måtte du ha fått i dig lite mer under dagen..



Produktiv och duktig tycks du minsann ha varit iaf!

Tycker du gör det bra som håller orken uppe i detta

mörka höstrusk. Peppande kramar, Sofie

2010-11-21 @ 03:07:30
URL: http://myntsamlaren.blogg.se/
Postat av: Ida

godnatt hoppas du haft en bra lördag :)

2010-11-21 @ 03:17:08
URL: http://ipeterson.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag får ta och laga dig, Hanna, med skruvmejsel och så. Så du kan äta din knäckemacka varje dag, för det är verkligen INGENTING som mellanmål, egentligen. Det är bara din hjärna som gör det svårt, och det är just därför det är så viktigt att du gör det. För att stå emot det svåra :)

2010-11-21 @ 20:09:36
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Emelie

Aja baja, Hanna. Ta dig i kragen. Tänk på att livet springer om dig ^^

2010-11-21 @ 20:42:31
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0