Torsdag

Idag har jag plockat kantareller. Det är verkligen ett svampår, sådär så vi faktiskt gick förbi en hel del kantareller för vi insåg att vi inte skulle orka rensa mer. Jag får med mig hem, det är bra, jag gillar kantareller.
Mindre bra är min sömn här. Somnar inte förrän efter tre. Är väldigt trött men kan inte alls komma till ro. Jag tror jag saknar mitt kedjetäcke faktiskt. Är rastlös mest hela tiden, inte den vanliga utan den ångestdrivna. Den som gör mig klumpig och flaxig så jag slår ner saker och fumlar. Den som gör att jag pratar i ett.

Kommentarer
Postat av: Patricia

Hur kommer det sig att alla andra hittar kantareller, men inte vi. Eller vi har ju inte letat speciellt hårt. Det kanske är det som ska göras idag då - skogspromenad!

Tänker på dig fina och hoppas du får en underbar fredag, så bra den kan bli iallafall<3

2011-08-12 @ 08:53:42
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Emelie

Kedjetäcke? Whut?



Förresten är jag lite avis, jag älskar kantareller. Men sedan tar jag mig aldrig ut i vildmarken och plockar heller, och vägrar köpa i affären (rena rånet!), så jag får väl skylla mig själv.. Haha.



Jo, jag förstår förresten om cynicismen. Det blir nog så med åren, det är ingenting man kan styra över. Du reagerar ju bara enligt vad du blivit lärt, vad som varit bästa strategin för just dig, och det kan ingen klandra dig för. Bara du inte gör det alldeles för ofta i situationer där det inte behövs - då finns risken att man stryper en möjlighet till någonting bra.. :)

2011-08-12 @ 14:07:01
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Jessica - En flicka som är stark

du har inte möjlighet att få tillbaka kedjetäcket? Det är ju så bra...

2011-08-12 @ 15:08:50
URL: http://jessi91.spotlife.se
Postat av: minna

idag åt jag kantareller :) tyvärr har jag bara två påsar kvar i frysen nu. men planerar att åka till skogen någon helg i höst för att plocka trattisar.



åh, blir avundsjuk på ditt täcke. eller, jag har inte testat just kedjetäcke, bara bolltäcken. har tänkt jättelänge att jag ska ta mig för att försöka skaffa ett. fick ha ett på en avdelning och det hjälpte mig jättemycket då. är kedjetäcke inte lika klumpigt som bollar? känns som så. är de lika tunga?

2011-08-12 @ 19:37:08
URL: http://krossaanorexin.blogaholic.se
Postat av: camilla

oj hittade ni så mkt:O pappa hade vart ute o letat men bara hittat ngra få:P

jag tycker de e superskoj o plocka svamp, fast jag gillar inte o äta dom:P eller champinjoner e gott:P men de plockar vi inte själva^^

vad brukar du göra med svampen?:)



åå jag håller med dig, skruvar e bäst:D har ätit det idag med:P hitta en stor påse på lidl för bara 10 spänn^^chips har jag inte alls vart mkt för det sista utan har mest vart inne på popcorn men nu var de rikgit gött med skruvar:) chips äter jag bara om de e lättsaltade eller grill:P

ostbågar däremot de beror på, ibland e de gott men lukten av dom e ju vidrig haha^^



åå första träningspasset blir nog gym :) kanske lite höjd också, får se :) har inte planerat så mkt än:D



HAha nog ska vi väl kunna ragga upp någon som vill ha lite sprit o kaffe chokladxD

2011-08-12 @ 20:42:42
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Emelie

Oj, vad spännande. Jag har faktiskt aldrig hört talas om kedjetäcke förut. Men det är ju bra att det finns lite halvt ångestdämpande metoder att ta till.. HAHA; kyskhetsbältet! Det där skrattet behövde jag!



ÅHÅ, jag tackar inte nej till kantareller! Har du några du inte blir av med så tackar jag och bockar. Skulle gärna betala för dem också, om du säljer en aning billigare än affärerna, minsann ;)



Haha. Där lyckades du allt se det från den ljusa sidan. Glaset är halvfullt! (men inte är det arsenik i glaset, va?!)

2011-08-12 @ 22:56:35
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Emelie

Äh, har vi ingen sked så vi kan röra runt lite och göra det lite spännande?!

2011-08-12 @ 23:09:22
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Patricia

Fusk! De få vi hittade var inte mycket att skryta om. Kanske är det så att det är dåligt med svam häromkring där jag bor. (Läste precis att Camillas pappa varit ute på svampjakt men han fann inte heller några knappt)



2011-08-13 @ 08:07:03
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: camilla

haha du får skicka lite svamp hit?:P

fast nää champinjoner ska det vara:D



ååå har du smakat vickingchipsen? de lättsaltade som är räfflade? de e så mkt godare än lättsaltade, platta:P de knepiga är att ibland kan jag bli toksugen på dillchips fast ja tycker verkligen inte om de chipsen:P de går inte ihop:P

2011-08-13 @ 08:18:20
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Emelie

Oj, har aldrig tänkt mig sugrör till te.. Kall oboy möjligtvis.. Men visst, ska man slå på stort så slår man på stort!

2011-08-13 @ 08:29:28
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0