Ur arkivet

Bild från elfte oktober 2010

 

 

Snart är vi där igen. Jag önskar jag visste lika säkert vart jag är på väg.


Kommentarer
Postat av: alice- ( fotograf).

Fin blogg :)

2011-08-31 @ 11:51:01
URL: http://alicesfoton.webblogg.se/
Postat av: Julia

Sv: Ja jag kan förstå det :/



Jag älskar djur, de är så härliga! :)

2011-08-31 @ 15:06:14
URL: http://struntarivaddesager.blogspot.com
Postat av: Elin

Tyckte jag var bra av den läkaren, på Gotland alltså, att i alla fall bry sig om dig i någon framtid, även om det bara var över natten.

tror du att du klarar dig ur det här inom en överskådlig tid?



Vården är fullständigt galen i Sverige, fattar inte riktigt hur det är tänkt att den ska hjälpa de sjuka. Även de med fysiska problem/sjukdomar behandlas som mindre värda.



Hjälper medicinerna bra?



Håller med dig, all kunskap och tankeförmåga försvinner när man går hemma.

kramar

2011-08-31 @ 19:25:07
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: minna

Tydligen är chansen/risken för glutenallergi över 90% om blodprovet visar det. Men det känns rätt okej ändå. Nu vill jag bara veta, så jag kan göra nåt konkret istället för att vänta.



Äh, jag tror inte på det där att vegetarianer inte kan bli friska från ätstörningar. Jag är vegetarian, äter inte ens fisk. Scä säger att jag är frisk, efter en massa år som sjuk. Det finns ett pucko där som också håller stenhårt på teorin om att vegetarianer inte kan bli friska, men de flesta andra jag mött har inte den inställningen. Mer att det kan vara lite svårare att få i sig rätt näring, att man behöver veta mer och att det är svårare att äta ute. Men inte mer än det.

Alltså Hanna, säg till om du vill att jag ska försöka hjälpa dig. Det kanske inte funkar, men jag skulle kunna mejla psykologen jag gick hos på scä och berätta lite om dig och att du fått dåligt bemötande, och att du behöver hjälp. Han är verkligen jättebra, fattar att det sitter i tankarna och att man inte är frisk bara för att man är normalviktig.

Du ska inte behöver gå ner i vikt bara för att få hjälp. Jag fattar att det blir så, jag har själv varit där. Säg till, om du vill att jag ska göra ett försök med psykologen.

2011-08-31 @ 21:21:19
URL: http://krossaanorexin.blogaholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0