Tick, tack. Livet går. Jag hatar. Jag har legat i sängen idag. Var iväg till ica och köpte gigantapelsiner. Mer har jag inte orkat. Äckeltrött. Ingen motivation. Ingen lust. Ingenting. Är bara tjock och lat som inte gör något åt det. Jag åt en lussebulle. Det var mer än onödigt i mina tankar fast jag någonstans vet att det inte är så.

Jag vill inte.

Kommentarer
Postat av: [kampen tillbaka]

sv; haha jag förstår vad du menar Hanna, är en snuskig liten otroligt torr skämtare ;p

Jaha men det låter ju bra,hoppas du får den nu och att den hjälper..riktigt jobbigt att aldrig känna sig utvilad.



Ahh juste det har ju du berättat att du är emot mediciner.Nä jag är som du att dom flesta inte haft någon effekt, men ändå så lyckas jag alltid på något vänster bli övertalad av läkarna när dom säger, åh denna medicinen skulle passa dig och så"

2011-12-15 @ 20:49:00
URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se/
Postat av: Julia

Du är INTE tjock. Och det är helt förståeligt att man inte orkar göra något när man är sådär trött, du är inte lat, du är bara en människa.



Sv; Tack :)



Om du tror att du har gett upp, tror jag att du ska försöka komma tillbaka, tillbaka till skedet då du inte hade gett upp. Jag vet, det är lättare sagt än gjort, men försök se små positiva saker, försök bita ihop och kämpa liite till. Vid någon punkt måste det vända.



Jag önskar dig allt gott, önskar att jag bara kunde ta bort allt det jobbiga från dina tankar. Du är värd ett liv, så ge inte upp. Kom ihåg att du är en otroligt fin person.



Styrkekramar i massor! <3

2011-12-15 @ 21:02:16
URL: http://struntarivaddesager.blogspot.com
Postat av: minna

du är inte lat bara för att du är trött. det är liksom inte alls samma sak. fast jag vet att det kan kännas så, speciellt om man jämför sig med andra som verkar göra tusen saker... men oftast ser man nog bara en del av deras liv.

det jag ville komma fram till var att det inte är ditt fel att du är trött. lika lite som om du skulle vara förkyld eller bli sjuk på nåt annat sätt.

apelsiner är gott. jag köpte blodapelsiner nu, men jag tycker bättre om vanliga tror jag.

2011-12-17 @ 17:34:23
URL: http://krossaanorexin.blogaholic.se
Postat av: Jenny

Kram bara. <3

2011-12-18 @ 06:54:00
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.ses

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0