Trött

Så trött varje dag att allt är en kamp. Så trött efter nio timmars sömn att jag bara vill gråta av frustration och trötthet. Det är inte något större fel på min förmåga att somna även om jag har dåliga dagar där med ibland. Jag vaknar inte särskilt mycket under nätterna, faktiskt i stort sett aldrig. Ändå är jag inte ens i närheten av utvilad. Jag är totalt dränerad. Eller för att använda det ordet som ajg tycker beskriver det bäst och inte riktigt har en motsvarighet på svenska, exhausted. Utmattad täcker inte in hela betydelsen för mig. Det är mer, djupare.

Så har det varit i halva mitt liv. Jag minns att jag redan som trettonåring sa att jag inte kunde minnas när jag inte var trött senast. Varken jag eller någon annan har något bra förslag på vad jag ska göra för att slippa vara så förlamande trött. Jag vet inte vad jag ska göra längre. Jag orkar bara inte. Orkar inte inte orka.

Kommentarer
Postat av: bortavidmolnen

okej <3 hoppas du känner dig tryggare i dig själv snart. de är du värd!! kram

2011-12-15 @ 08:29:13
URL: http://bortavidmolnen.blogg.se/
Postat av: minna

svårt att inte vilja hitta på massa råd och lösningar. men jag vet ju inte. och jag vet att du redan varit hos läkare o tagit prover och sånt. men ja, försöka igen? hoppas på att det finns nån som tänker på nåt som de andra inte tänkt på.

jag är ju också sjukt trött, så jag vet hur det känns och är. skillnaden är att jag vet att jag har brister på vissa näringsämnen och nu det här med glutengrejen. sen vet jag inte om det kommer bli bättre ändå, men då finns det nåt att försöka med. svårare när det inte finns nåt, vad man vet.

min strategi är att vila mycket. inte ligga ner kanske, men vara hemma mycket och kunna ta allt supersakta. för om jag går över mina gränser och gör lite för mycket, så får jag betala för det i flera dagar sen. trist, men jag orkar ju lite ibland så jag får prioritera.

vad säger din samtalsnisse då? konstaterar han bara eller kommer han med förslag/råd?

2011-12-15 @ 10:11:43
URL: http://krossaanorexin.blogaholic.se
Postat av: Jazzy

Jag hoppas du vet att jag alltid finns här för dig om du behöver nån att prata med. <3 Jag önskar så allt vänder för dig snart & att du får må bra, för det är du värd vännen! <3

2011-12-15 @ 14:17:28
URL: http://jazzyjazzy.blogg.se/
Postat av: Julia

Känner igen mig där med att vara trött. Min trötthet är knappast likadan som din, men jag blir galen på att jag är så trött och exhausted, att inte orka göra något. Ingen skillnad hur mycket jag sover. Det händer ofta att jag gråter på morgonen när jag måste stiga upp för att fara till skolan. På helgerna är jag så trött när jag har väckning klockan 12 att jag inte orkar stiga upp utan somnar om. Det är så jobbigt, det finns så mycket jag vill göra, men orkar helt enkelt inte.

Hoppas du får det bättre snart, finns om du behöver någon att prata med <3

2011-12-15 @ 20:58:09
URL: http://struntarivaddesager.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0