Sugen? Nej Hungrig ditt nöt!!

Varje uns av drömmar slås ner, varje tillstymmelse till önskan bemöts med en rak höger, en stekpanna och en stor grop där den kan begravas för alltid. Jag har fått lära känna besvikelsen så nära. Det är inte värt att vilja något, det gör så förbannat ont. Jag vägrar erkänna ens för mig själv vad jag drömmer om. Aldrig tillåta mig hoppas.

Ändå gör jag om det förbannade misstaget då och då. Jag låter mig få drömma. Det slutar aldrig väl.


Scä har rätt. Deras matschema är bra. Är jag hungrig kan jag ju dricka ett glas mjölk till maten. Portionerna är det nämligen inget fel på. Det är fel på mig. Och om någon undrar är jag sugen (ja hon vägrade säga något annat trots att jag påpekade att jag känner skillnaden och vet att jag är hungrig, inte sugen) för att jag inte åt kött. Jag gillade inte dietisten.

Kommentarer
Postat av: astrid

Tack :)



Din dag låter inte bättre den heller .. :/

2011-02-17 @ 20:58:50
URL: http://astridsvisdomar.blogg.se/
Postat av: Minna

neeej, var du hos veggohataren? jag har fått höra att jag aldrig kommer bli lycklig och kunna få ett bra liv eftersom jag är vegetarian. att det gör så att jag kommer bli fattig och misslyckas med jobb, mm. låter galet, men hon sa faktiskt så. lyssnade inte ett dugg på henne efter det...

lyssna på dig själv. jag äter mer än scä:s schema för annars är jag hungrig. som tur är så har jag en behandlare som uppmuntrar mig att lita på min kropp och att den hittar sin egen balans.

men nä usch. det låter asjobbigt att få höra det där.

2011-02-17 @ 21:47:24
URL: http://krossaanorexin.blogaholic.se
Postat av: Lillfia

Åh vilka puckon! Jag öskar så att du hade fått vara där jag var på behandling, där de uppmuntrade oss att gå utanför ramarna och ta en portion till om det behövdes.

2011-02-20 @ 19:30:33
Postat av: Twiggy

Men är hon dum i huvudet på riktigt eller. Jag hoppas att du byter. Låt henne inte få trycka ner dej såhär fina!

2011-02-22 @ 15:22:44
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0