.

Idag är jag för vidrig för att få finnas.


Kan inte bara min ångest åka på seester en timme eller så?

Eller jag sluta vara världens äckligaste människa som faktiskt är HUNGRIG trots att jag äter enligt matschema. Inte undra på att jag blir tjock. Nu ska jag gå och dö i ett hörn. Imorgon är det träning för min stackars rygg.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Vissa dagar är man vidrigare än andra. Jag hoppas att du är mindre vidrig idag. Och det är INTE osunt att vara hungrig av matschemat. Jag menar.. Din kropp har missunnats mat så himla länge, klart den vill ha nu när den får. Den måste bygga upp sig. Punkt.

2011-01-20 @ 08:17:44
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: minna

finis... du blir hungrig FÖR ATT du följer matschemat. hunger är normalt att känna o den kommer tillbaka när man äter regelbundet. så det är som det ska, även om det kan kännas konstigt.

och vet du, jag är också hungrig. har följt schema i en månad ungefär och nu äter jag nästan alltid MER än schemat, för annars är jag hungrig. min kropp behöver väl massor med mat, för den har fått för lite förut.

alltså, det är ju inte enkelt för mig heller, men jag försöker tänka så, försöker att inte hänga upp mig på det så mycket.

det är ju jättebra att du kämpar på med maten.

och jag hoppas att du kan hitta stunder som är lättare, där ångesten minskar.

2011-01-20 @ 13:46:13
URL: http://krossaanorexin.blogaholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0