Hua

Jag hade något intelligent att komma med. Jag satt och tänkte på något vettigt men vad det var har jag ingen aning om längre. Känner mig mest förvirrad för det gör så ont i hela innutiet just nu. Fast jag gör allt för att inte känna efter så känns det ändå.

Men jag har ätit idag med än så länge men jäklar vad det tar emot. Jag vill bara få ligga och gråta. Men jag är inte sjuk. Nej. Ordet anorexia kommer inte över mina läppar, inte in i min tankevärld. Det är inte jag, jag är för stor, äter för mycket. Fast jag vet att det inte är sant. Det känns så. Ska inte få hjälp för nu äter jag. Typ så. Bara en dålig förmiddag.

Men jag har inte missat något än. Ska ut och träffa lite halv snöstorm en stund nu hade jag tänkt, blåsa ur huvudet på dumma tankar.


Kommentarer
Postat av: camilla

Jaa eller hur, mkt lättare o äta om andra äter samtidigt, jag har så svårt att förstå ibland varöfr jag behöver upp i vikt:P eller snarare att jag behöver gå upp i vikt men de behöver inte de andra i min familj osv, de har ett sunt förhållande till mat. jag hade iaf missuppfattat pappa så dagen blev helt fantastisk iaf :D



Blev inga canneloni idag heller, var så ledsen imorse och prata med pappa länge efter det så jag hade inte tid, får bli på söndag istället xD Blev det lasagne för dig? :)



Haha men jag gillar museum, eller de beror såklart på vad det finns o titta på :P i london var vi på science museum och det var grejer dte haha, har du varit där? :)

2011-01-06 @ 19:44:00
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0