En fjällvandring

På hemmaplan igen efter ett par dagar runt grövelsjön. Är mest tjock nu och orkar inte riktigt leva på riktigt. Försöker försvinna och låta bli att tänka. Men fjäll är fint.


Kommentarer
Postat av: Elin

Okej, det är i och för sig sant. Alla är olika vad dom tycker är värst att kilona sätter sig någonstans.

Tror du att du kommer fortsätta gå upp hela tiden eller tror du att det stannar någon gång?

När började du gå upp? Är det flera år sen?



Det vore rätt "kul" om någon av dom hade en dotter som mådde dåligt, men nekades pengar och gjorde något liknande. Undra om de skulle tycka samma sak om vad dom gjorde. Det är fantastiskt hur lätt människor skiter i vad dom gör så länge det negativa inte drabbar dom själva. Det är i och för sig så hela ekosystemet är byggt, djur och växter och människor. Men människor anser sig vara så mycket bättre än annat då egentligen borde vi lära oss att det går att rädda andra utan att gå under själv.

hur mår du idag?

kramar

2011-07-31 @ 21:08:34
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Lillan

Hej älskade du också:)

Kram

2011-08-01 @ 01:28:47
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Elin

Choklad är oftast finast. Går alltid hem liksom. Har dock smakat en med chokladmousse, den var verkligen hemsk. Marsipan är hemskt. Petar alltid bort den ^^



Hm okej, i så fall kan jag förstå att det inte känns så bra, om man är övertygad om att det inte slutar. När började du äta igen? Var det vid årsskiftet? Blir så svårt att börja äta "normalt" igen om man ligger på den kost som du gör och ändå fortsätter gå upp. Särskilt som man har det så jobbigt när man går upp. I och med att du är ätstörd också. De som går upp, men är friskare psykiskt sett har nog inte samma svåra ångest.



Det känns mer "stort" om man måste sy. Behöver du sy ofta? det är så med mina överdoser. Inte förrän jag verkligen däckar tycker jag det räcker med tabletter.



Hur mår du idag?

kramar

2011-08-01 @ 12:15:58
URL: http://uturanorexin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0