Lovely

Dagens mat var fint planerad.. sen var jag hungrig. Två små söta mjuka mackor och en hård knaprig trevlig en. Så goda. Men inte värt det någonstans. Det bara rasade och allt var fel. Jag har gått upp. Jag vet inte hur min kropp gör men den gör det. Snart är jag så desperat så jag kommer tacka ja till den medicinering jag nekat i flera års tid.. varför? För att en mycket vanlig biverkning är aptitlöshet och viktnedgång...

Jag verkligen avskyr mig själv och senaste tiden har jag kommit på hur illa jag tycker om motvind. Inte för att det är jobbigt att gå eller cykla i den utan för att kläderna blåser mot kroppen och man ser min mage..

Jag vet inte vad jag ska ta vägen med allt mitt självhat och mina tankar runt min kropp och maten. Det finns ingenting annat än det här. Jag orkar inte tynga någon av dom som finns runt mig. Vården finns inte. Det är jag och mina monstertankar för oss själva. Jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra av med den skit som finns i mitt huvud. Mina metoder jag kan själv är aningen för destruktiva för att vara en långsiktig lösning.

Jag har tröstat mig med något som kanske är för dyrt men ack så välbehövligt.. det kanske går att nå mig nu, den gamla stackars telefonen har gett upp för länge sedan och tar bara emot väl valda samtal. Vilka grunder den väljer på är dock ganska oklart. Så här är min nya fina leksak.

Kommentarer
Postat av: Elin

Du har kämpat med det här så länge, ge inte upp nu. Det finns bättre där borta, bortanför mycket av det du ser och tror att du kommer möta, men också livet för en frisk finns där. Också dig. Se inte ner på dig själv. Hata din kropp, gör det, men låt inte själen följa med hatet.

hur länge blir du borta? Och vart ska ni?

kramar

2011-07-18 @ 23:18:13
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Lillan

Du är värd den där telefonen. Jag har inte ens öppnat min kamera för jag vill lämna tillbaka den. Jag känner mej inte värd den där presenten och jag tror nog att jag kommer lämna det här livet snarast så varför ska jag då låta pojkvännen kasta bort alla de där pengarna:S.. Tankarna är inte så fina här och jag vet inte vem jag ska dela dem med. Pojkvännen verkar inte förstå att det faktiskt är sanning de där orden om att jag vill ta livet av mej... Vart vänder man sej?♥♥

2011-07-19 @ 00:29:16
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Lillan

Vänner har jag inga, släkten nej tack och pojkvännen, nja jag tror aldrig att han kommer att vilja förstå till 100%. Det är tur att du finns och ni andra på bloggen. Ni är bra, bäst helt enkelt.



Min pojkvän blir också galen när jag inte vill ta emot presenterna han köper. Han vill ju faktiskt att jag ska ha det annars hade han ju aldrig köpt det. Men det är svårt att få in det i huvudet.



KRAM

2011-07-19 @ 11:47:06
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: bortavidmolnen

ja precis. jag blir så besvikna på dom..

2011-07-19 @ 12:27:09
URL: http://bortavidmolnen.blogg.se/
Postat av: [kampen tillbaka]

Kämpa vidare vännen!



sv;Önska att det var så här också,men du vet jag måste ha kontrollen! men så småningen kanske den blir mindre värd att titta på.



Ja det är självklart,har aldrig vetat att den funnits förut,blev helt chockad!Har psyk sånt liksom? B E H A N D L I NG ?

okej men vadå vart kommer man sen om bedömningen blir till en vidare inläggning?



Va,är det sant? sa dom verkligen så? vad löjligt.

ja ,de sa till min behandlare att jag liksom var frisk för jag anpassade mig till personalen (tydligen för mkt) och de brukar man inte göra om man är så sjuk.Blir helt förvirrad, dom säger ju själv till en att vi finns här ,kom när du vill istället för att sitta själv eller gå o skada sig..



Precis! men de har nog sett för många människor så dom är nog trötta på att bbehandla alla som gullungar..



hahah oh mer än gärna,haar du inte spelat fotboll tidigare? det var väl handboll du spelat.

tror säkert att du har fotbolls känslan i dig hörru ;)



2011-07-19 @ 17:24:11
URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se/
Postat av: camilla

Du ska inte börja använda medicinering utav den anledningen, ge inte upp!

Kul med en ny telefon också:)



Haha nä de hade inte jag heller men när vi var på fik förra veckan frågade de om jag ville ha tallrik o sked till glassen^^^ åå de va mkt godare:P



ÅÅ hur menar du att cykeln har personlighet?:D nu blev jag nyfiken hihi.



Hoppas du har en bra kväll:)

2011-07-19 @ 19:44:43
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Lillan

Två vänner är bättre än noll:) Kul att de delar ditt intresse för illrar också:)

Jag vill inte ens försöka mej på att hitta vänner på forum med mina intressen för hundfolk är ofta sådana där "jagvetbäst" typer och sådana vill jag INTE umgås med.

2011-07-20 @ 10:52:36
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: bortavidmolnen

2011-07-20 @ 12:38:44
URL: http://bortavidmolnen.blogg.se/
Postat av: bortavidmolnen

älska te ! finns inge bättre att dricka :)

2011-07-20 @ 12:38:58
URL: http://bortavidmolnen.blogg.se/
Postat av: Lillan

Håll tummarna för att körsbärssylten blir ätbar;) haha



Oj, 50 mil bort. Ja, det är långt det. Jag umgås enbart med min pojkvän också. Han duger bra, men ibland hade man velat ha någon "bästa vän"..

2011-07-20 @ 23:21:17
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: bortavidmolnen

absolut! men te kan man drick till alla mellanmål med.. haha! jag är besatt av te...

2011-07-21 @ 00:05:52
URL: http://bortavidmolnen.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Rösta på min bild :)

Gå in på länken, tryck på populäraste och kolla på ungefär fjärde raden elr längre fram

efter en vovve med nosen i en platsmugg, 5 stjärnigt ska det vara med!

går bara rösta en gång så vore snällt om ni gjorde det

http://www.elgiganten.se/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elgigantenSE-Site/sv_SE/-/SEK/CC_ViewPagelet-Start?PageletUUID=hsGsGQVtiQgAAAExnIgtwxhH

2011-07-21 @ 01:53:43
URL: http://aloneinmyown.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0