Det känns som att inget är värt något

Jag vill bara inte vara med. Vart jag än vänder mig ser jag smala ben och tunna handleder, platta magar. Varför måste jag finnas mitt ibland det där. Jag orkar inte.

Kommentarer
Postat av: Julia

orkar alltid mer än vad man tror !

KÄMPA

2011-03-25 @ 11:54:26
URL: http://somethingyoung.blogg.se/
Postat av: astrid

Jag har precis samma känsla.. Och så längtar jag själv efter att stappla runt på ben som bara är av ben och med en cigg som enda näring (som är gift och fastän jag inte röker)!



Men faktiskt, jag ser på One Tree Hill just nu, de första säsongerna. Och visst är skådespelarna vackra och smala, men normalviktiga. Inte som Mischa Barton i OC eller något top model-anorektiskt.. Väldigt befriande måste jag säga. För egentligen tycker jag de normalviktiga är snyggare än hålögda och halvdöda utmärglade fotomodeller.

2011-03-25 @ 17:55:52
URL: http://astridsvisdomar.blogg.se/
Postat av: [kampen tillbaka]

känner precis samma! Alltid lyckas mina ögon gå till dem som är så smala,för alla utom jag är smala..

men vi måste vara kvar, vi måste fortsätta kämpa, vi kan inte ge upp, vi kan inte låta demonerna vinna.. vi kan inte efter så många års kämpande, det är tufft.. DET ÄR FÖRJÄVLIGT och vi vill spy på allt detta, men vi kan.. vi kan för vi vill..

vi är bra

vi är fina

vi duger

precis så som vi är.

Vi måste fortsätta kämpa!!

Måste måste!

2011-03-25 @ 18:05:21
URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se/
Postat av: camilla

Åå känner också sådär ibland men du/vi klarar det här!!

Okey förstår att det känns jobbigt för dig men det är ju konstigt att de inte har sagt någonting om det då? lyssnar de inte alls på vad du har att säga? men din friskvikt du hade innan var det innom "normal bmi"? men sen dfrå du ju tänka på att man bygger muskler osv när man tränar :D jag önskar att min viktökning kunde gå lite snabbare och att mia värden hade kunnat visa bättre! de e så motigt när man verkligen försöker men ingenting händer.

Men jag hoppas det kommer fixa sig för dig och jag tror ju verkligen att de kommer stanna av med vikten för kroppen hittar ju ett läge där den trivs.



Haha ja de där känner jag igen, samma sak med typ gröt typ, folk säger ju att man står sig så bra på det men jag blir hungrig efter 15 min igen..haha!



Har du haft en bra dag idag?

2011-03-25 @ 18:48:11
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: astrid

Jo, jag vet vad du menar! De är liksom sorglösa, så fria. Och just det där att de kan gå i bikini på stranden, i en tajt topp fastän den visar att magen inte är helt platt.. Utan att bry sig, alldeles tillfreds med sig själva. Och man önskar att livet såg ut så.

2011-03-26 @ 08:31:55
URL: http://astridsvisdomar.blogg.se/
Postat av: Dunderklumpen

Usch och fy vad jag känner igen mig! Hoppas vi slipper känna så någon gång!



Kram

2011-03-26 @ 09:36:11
Postat av: Julia

sv:

Kan inte tro på att du är tjock.

Hatar ångest. Men ta dit igenom detta, det kan bli bättre !



tack !

2011-03-26 @ 10:31:56
URL: http://somethingyoung.blogg.se/
Postat av: astrid

Jo, förr drack jag alltid juice. Morgon, mellanmål, kvällsmål. Ibland två glas. Vågar nästan aldrig nu. Medan andra dricker förbehållslöst, utan att tänka på det, och ifall de tänker på det så tänker de att oj, vad hälsosam jag är som sippar färskpressad apelsinjuice nu då!



Det är så skönt att prata med någon som fattar hu man tänker.

2011-03-26 @ 11:16:56
URL: http://astridsvisdomar.blogg.se/
Postat av: camilla

Men de e klart du inte ska göra, leva på svältgränsen menar jag och aldrig bli mätt. Kroppen kommer hitta sin vikt som den trivs med och vad de e för vikt kan man ju inte syra själv eller hur? sjukdomen sitter ju inte i vikten egentligen utan i tankarna, men förstår din rädsla.

Men ja precis vi hade kunnat få de lite mittemellan då för de e faktiskt väldigt frustrerande att kämpa men inte se resultat ändå :/ sen har de iof börjat öka nu de sista veckorna men de måste börja öka mer, mitt mål e ju att få arbeta till sommaren :D men känner du att du har fått mer ork nu sen du började äta mer? har humör o liknande ändrats? :)



Haha de har du rätt i :P förstår inte sånna som säger att gröt mättar så fruuuktansvärt bra:P då måste man ju ha massa saker i i sådanna fall o massa mackor till xD



Idag har min dag vart bra :D kte in till gbg med syrran :D vad har du gjort? :)

har magen vart bättre?

2011-03-26 @ 18:21:34
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: camilla

ÅÅ det var en vanilj/chokladglass som jag testat tidigare, supergod.. dock är den nog inte laktosfri tyvärr^^



Men äter du dig aldrig mätt?:O de måste ju vara jobbigt på något sätt? men äter du flera måltider om dagen? jag är inte så kunnig om sånt här men de du träffar borde ju kunna ge dig svar tycker jag, de borde kunna säga något mer än vad de gör liksom. Träffar du dem ofta?

tränar du mest gym när du tränar? :)



Åå tack <3<3

2011-03-28 @ 08:26:51
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Elin

Du har rätt, det är så man tänker - om och om igen att man själv inte passar in och är helt fel och förstörd och missanpassad.

Det är ofta man däckar när man kommer hem efter såna grejer. Det är för mycket kaos som man ska kunna hålla undan när man pratar seriöst med vanliga människor.



Förstår känslan, man känner så ibland - att någon kommer titta på en, eller titta snett.

Det är ganska vanligt att ha en svullen mage, särskilt om det är som för dig, att magen har mer problem.

Det är inte sant - man ska inte behöva kompensationsträna - det är verkligen farligt att börja med det.

Vad gör du idag?

kramar

2011-03-28 @ 10:23:28
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: HannaFindus

Jag förstår exakt vad du menar. Jag är fd. anorektiker och trots att en barbiedocka ser glamourös ut gör den förbannat ont att ha i själen!

Man försöker vara nöjd med sig själv, men så ser man dessa löjligt smala modeller. Sen när gillar folk att folk ser helt vertikala ut på varje håll utan en endaste kurva. På 50-talet ansågs kurvor som en sexuell attribut, men idag ska man må skit så länge man inte dör av det - detta bara för att vara smal.

2011-03-29 @ 00:14:48
URL: http://nattstad.se/HannaFindus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0