Fråga?

Eftersom det faktiskt är folk som läser här, av någon dunkel anledning, så tänkte jag ge mig på det här med frågestund. Så shooooot. Eller låt bli, helt valfritt=)



För övrigt, det är väl inte ett bra tecken när man går från att faktiskt våga äta allt om än väldigt lite till att äta lite mer men begränsa vad man äter mer?

Kommentarer
Postat av: Elin

Önskar du kunde förstå dina känslor också, för ibland, även om du inte tycker det, så kan det hjälpa att förstå dom. Även om dom är jobbiga, men de finns där av en anledning, men ofta av en dålig anledning.



Där ser du. Ät en burk ananas då? :P

Men det är svårt att bryta matvanor, särskilt om man har det tungt på andra vis också.



Som sagt, du har en bit kvar till friskheten där du faktiskt kan äta bröd och pasta.



så vad händer nu? med kompletteringen menar jag? Vad kommer hända liksom? Och vad vill du ska hända?



Keep on going <3

2011-05-19 @ 11:50:51
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Twiggy♥

Usch, nu känns det som om inte jag heller vill äta galss:( Jag vill ju inte heller bli tjockare. Men om du gör egen glass och äter till mellanmål, då blir det ju inte utöver liksom.



Kram

2011-05-19 @ 13:24:37
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: Twiggy♥

Jag vill egentligen inte heller äta glassen, men jag gör det för min pojkväns skull, för att tända något hopp inom honom och sen ser det ju bra ut att skriva det på bloggen :)



Hur äter du på en dag? Fick du inget matschema eller bestämde du dej för att skrota det?



kram

2011-05-19 @ 13:30:02
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: Twiggy♥

Men fina, du äter ju inget alls knappt och du tränar ju massor. Inte bra alls:(

2011-05-19 @ 13:37:49
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: Twiggy♥

Jag hade nog inte heller kunnat följa ett matschema. Är som dej går upp i vikt bara av att tänka på mat typ:(

Konstigt att så många andra har svårt för att gå upp i vikt, men det är väl så alla är vi olika, men jag är nog extra olik alla andra.



Kram

2011-05-19 @ 14:58:02
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: Emelie

.. Vad är du mest rädd för?

.. Vad gör dig lycklig?



Tack för kommentaren, jag är glad att du inte ger det ordinära pepp-talk som alla andra "MEN SE DET POSITIVT".. Men fan, jag VILL INTE. Jag vill älta. Låt mig vara arg och ledsen, jag behöver det.

2011-05-19 @ 14:58:35
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: camilla

usch då :/



haha jag minns första datan vi hade, svart vit :P minns att jag var inne på ett målarprogram där o man kunde måla i svart vitt med olika penslar o svampar o mojs:P tänk vad mkt tekniken gått framåt ^^ samma med mobil jösses :O



Haha jaa keso finns det alltid massor och champinjoner ser jag alltid till att ha :D sen typ fil och kräm :) men keso är de absolut viktigaste xD



Hur har dagen varit?:)

2011-05-19 @ 16:17:02
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Emelie

Ja, ibland är du allt bra bra.

2011-05-19 @ 16:52:11
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: camilla

haha asså inte?:O vi kanske var lite före er då? ^^

Asså:P vad har du för mobil? jag har också en såndär oavancerad sak :P alla köper touch jag köper det billigaste typ:P nää me njag vill faktiskt inte ha touch mobil eller liknande, hade gärna köpt en svartvit, de duger gott åt mig :P



Asså persilja? vad har du det till? det har vi aldrig hemma ^^



Ååå :/ att du inte kan få slippa ångesten :/ de måste vara väldigt jobbigt att ha de varje dag? jag får de väldigt sällan, i princip aldrig.

Jag gillade såsen, sådär lite stark men ändå inte för stark :D har du smakat den ?

2011-05-19 @ 19:26:37
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Elin

Förstår det, pasta är inte lätt, men jag fick i mig det idag faktiskt. Köpte den dyraste och nyttigaste pastan, som kostade nästan 3 ggr så mycket som den vanliga pastan. Tack och lov så klagar inte mamma på mig. Hon klagar sällan på det jag gör, även om hon blir besviken på det.



Kroppar reagerar olika, och om du äter oregelbundet är inte ämnesomsättningen igång och kroppen vill spara det lilla den får.



vad vill du ska hända? Och vad orkar du? Är så svårt när man hamnar fel, inte får träffa rätt sorters människor, varken från början eller sen.

Hur blir din morgondag?

kramar

2011-05-19 @ 19:42:00
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Twiggy♥

Nej vi har inga speciella planer för helgen. Göteborgsvarvet går på lördag här i Gbg så kanske tar vi oss ner på stan och kikar på det, men det är väl det ända. Imorgon har vi tvätt tid så kanske kan man passa på och få sambon att hjälpa till att städa lite:)

2011-05-19 @ 19:45:31
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: beciell

Sommarens trendigaste Converse till salu i storlek 37! Unika med sina USA-ränder.. Superpris: 500 kronor!! Passa på, skitsnyggt till jeansshortsen i sommar tex.. http://beciell.blogg.se/2011/may/saljes-unika-converse-usa-stars-and-stripes.html

2011-05-19 @ 19:58:59
URL: http://beciell.blogg.se/
Postat av: Twiggy♥

Hihi du är värd vad du äter, ja det hade verkligen varit ett program för oss. :) Du är smart du Hanna.



Klart du vågar äta glassen finis. Den är du värd precis lika mycket som om jag ska äta glass. Ska vi båda satsa på glass idag? ♥

2011-05-20 @ 10:38:34
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: camilla

Haha okey du var tidig du :D tyckte de va alldeles för dyrt innan men 15kr de e okey haha :) jag gillar jordgubbar i alla former nästan :D mitt favoritbär är nog jordgubbar eller hallon :D sen kan smultron vara väldigt gott o blåbär med :D haha jag gillar de mesta bär fast lingon e väl ingen favorit :P finns de ngt bär du inte gillar?



Så kan de också vart ^^ du får fråga din familj helt enkelt:P något flipperspel vet jag att vi också hade när vi fick färgdator och något mario spel :D

Vet en jul när jag fick ett arbie dataspel, jösses vad glad jag var haha :)



Asså gör dom? de visste jag inte, jag har nokia :P

haha oj då blir de knepigt ibland då om folk vill ha tag på dig o din mobil inte vill samarbeta:P min gamla telefon var också sån att den stängde av sig titt som tätt utan att jag visste det:P så innan jag åkte till england fick jag köpa en ny och köpte då den billigaste de hade typ:P den har iof färg, kamera men de används ju aldrig xD



Jaha :) persilja e riktig typ sommarmat för mig nästan:P de äter vi typ till färskpotatis om sommrarna :D persilja och dill :D



Aa de e jätteskönt :) jag har nog aldrig haft riktig ångets eller hur man nu ska säga, det är mer att jag blir orolig efter maten ibland om du förstår? men då hjälper de oftast med lite snack med pappa :D hur får du när du får riktiga ångest attacker?



Aa men den såsen var god, starkco och de va en god smak :D de e ju inget vidare gott om saker bara e starkt men saknar smak:P

2011-05-20 @ 10:59:54
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0