It is hard and you got to try your hardest

Jag vill också kunna röra mig såhär. Inte för att jag någonsin kan bli så bra men för att komma närmare behöver jag äta. Så det så. Jag måste bara förstå det med hela mig. Inte bara den logiska delen.

http://www.youtube.com/watch?v=7WfL3dVEgeQ&playnext=1&list=PLADB7222503BE757B



Kommentarer
Postat av: camilla

ÅÅ men de e ju skönt iaf, telefonkataloger, biltema o alla de ska ju varenda en ha xD jätte tungt :P precis allt finns ju på internet så varför knöla med det? haha



Aa de har du rätt, att vara arbetslös e ju kanske inte så bra lösning det heller liksom. Så du komemr bli tvungen att arbetat nu då?



Vilken bra jämförelse :D oj men 15 min första gången?:O jösses jag blir glad om jag orkar 5 haha :P hur långt brukar du springa nu?



Nää förstår att du inte vill ha några tabletter, de vill väl ingen egentligen o de kan väl inte tvinga dig att ta några heller? tycker du att de funkar bra utan så borde de väl inte vara ngra problem eller?



ÅÅ hoppas du får en trevlig löprunda då iaf :) lite segt att vara ensam o inte ha ngt att göra. Min dag blir också ganska seg, har sett massa på film nu o ätit lunch, men ska antagligen träffa en kompis om en stund när han slutat jobbet, hoppas han har tid :) annars blir de väl till o tråka här hemma xD

2011-05-05 @ 13:36:26
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Twiggy♥

toppen:)

2011-05-05 @ 14:09:14
URL: http://misstwii.blogg.se/
Postat av: camilla

Håller iaf tummarna för dig :)



De e ju grymt egentligen :D men du springer långt ju, tror aldrig jag sprungit mer än 3-5km i sträck xD min kondis e allt annat än bra:P eller de har nog mer med att jag tycker de e så tråkigt att jogga:P

Vet när vi skulle springa coopers i skolan på 2 km, jag var helt slut men fick hyfsad tid på 9.43 tror jag xD



Vad fult av dem!

Ja men de e så klassiskt, ta ett piller så löser det sig liksom..nä de e ju bättre att ta itu med problemen på riktigt liksom.



Ja de blir skoj han skulle höra av sig om en stund så :D fast de blir nog att jag hänger med när han tränar men de blir trevligt o bara träffas Ö:D träffar honom alldeles för sällan nu när han jobbar:P hoppas du hittar ngt kul o göra :)

2011-05-05 @ 15:34:45
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Elin

Se det som en möjlighet, du kanske inte blir lika bra som dom, men du kan bli så bra att du når upp till den potential som du faktiskt har. Och jag är säker på att du kan klara det toppen, tids nog.



Det förstår jag verkligen, vanliga döda tycker det är rätt värdelöst att göra mat bara till sig själv, och är man sjuk är man än mer anti till att göra och äta lagad mat.

Hur går det idag?

kramar

2011-05-05 @ 15:58:51
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: camilla

Haha jag har alltid hatat löpning, antagligen därför jag valde höjdhopp, inte så konditionskrävande xD nää har alltid älskat höjdhopp osså var jag ju duktig i det med :D



Men de måste ju ändå bli dyrare i längden för man kan ju inte käka piller i all evighet eller hur?

Finns de så många olika mediciner alltså?



Jaa de e underbart :D var med min vän i närmare ne o en halv timme, de va mysigt :)

Haha blev de ngt kul fynd på Ica? har du testat deras GB nya glassar?:)

2011-05-05 @ 20:11:58
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Elin

Du klarar mycket mer än du tror, om du inte kan tro på dig själv, försök i alla hoppas på det. För du är bättre än du tror.

Skit i att göra något då? Det är okej att ha dagar då man inte gör ett skit. Vissa av oss kanske behöver det till och med. Keep on fighting.

2011-05-06 @ 00:09:07
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: HannaFindus

Ja, shit för att kunna röra sig sådär graciöst. Själv är jag alldeles för stel och otränad, men jag gillar att titta på den här videon:

http://www.youtube.com/watch?v=2_HXUhShhmY



Varför? För att titeln verkligen stämmer: Her morning elegance.

2011-05-06 @ 03:29:52
URL: http://nattstad.se/HannaFindus
Postat av: camilla

Höjdhopp e asåkul hihi :D spjut däremot e väl inte min starka sida xD men kul är det ändå :D haha undra varför alla lärare tkr de e så farligt egentligen:P ja menar okey om man sprinegr runt o leker med dem :P men annars e de ju ingen fara.



10 olika tablttter, jösses..men kan man inte bli beroende o grej av o äta för mkt tablette?



Jaa :) de va skönt att bara komma ut o prata av sig lite, det behövs ibland..man använder ju typ aldrig telefon nu för tiden xD



Jaa de hoppas jag med, fast risken e väl att hon är med ngn kompis:P så trist nu när alla mina vänner (nästan alla) har flyttat för o plugga liksom..osså har de inte tid eftersom de måste plugga xD jag längtar till jag börjar göra ngt igen :D

Hur mår du idag?

2011-05-06 @ 11:43:12
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: camilla

Haha joo i höjdhopp krävs ju lite teknik mn många hoppar ju på spänst också :D hur högt har du hoppat?:D



Haha joo men de kan jag ju iof förstå då:P alla mina vänner sitter 24/7 vid datan eller så smsar man xD



Tack :) hoppas jag med :P men hon ringer väl snart o säger att hon hänger med en kompois hem efter skolan eller ngt :P brukar vara så^^

Här har vi minsann ingen sol idag, de e kallt :P vill helst av allt bara sitta inne xDhar ni sol? de värsta e att min syrra e så kräsen, hon gillar inga chokladbakverk:O snacka om konstig tjej som knappt gillar choklad:O kladdkaka e typ de värsta hon vet ^^



Asså:O vadår för självskada? låter inget bra alls :/

Kämpa på!

2011-05-06 @ 12:23:39
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0