Om en helg

Ibland önskar jag att det fanns mer att säga. Som just nu. Jag är helt tom i huvudet. Jag vill verkligen bar gå och dra täcket över huvudet och ge upp dagen. Men det går inte för drivkraften att träna är större och sen ska jag dessutom iväg på killarnas träning. Dit måste jag idag hur dåligt jag än mår för jag har nyckelkortet. Imorgon är det läkarbesök, ser inte fram mot det. Det brukar inte sluta bra.

Helgen var.. jag klättrade igår, andra delen på grundkursen så nu får jag säkra. Fick prova på fall.. det blev typ två meter fritt fall, spännande. Nästan lika spännande att säkra vid fall. Jag lättade från marken och var nog ungefär en och en halv meter upp när det stannade, blir lätt så när den som faller väger i runda slängar tjugo kilo mer=) Det var väl det positiva från min helg, resten var väl inget att hänga i någon julgran direkt.

Får väl också passa på att svara på dom två frågor jag fick när jag försökte ha frågestund. Var rädd att det skulle sluta så men försökte hoppas att jag kanske inte är så illa omtyckt ändå. Men antingen vet alla allt om mig eller så är jag sjukligt ointressant. Men å andra sidan, det visste jag redan. Tack Emelie för att du ansträngde dig=)

Vad är du mest rädd för? Jag är nog faktiskt mest rädd för folk. Eller snarare mänskligheten. Vad vi gör mot varandra, djur och den stackars planet vi bor på. Hur människor faktiskt kan släppa bomber över oskyldiga människor i små bergsbyar bara för att.. ?.. för att några som leder länderna är osams? Eller hur det finns individer som kan våldta barn, eller flå levande djur.

Vad gör dig lycklig? Jag vet inte. Eller, jag vet saker som jag tror kan göra mig lycklig men jag orkar inte uppskatta dom på det viset jag borde. Som tillexempel tidiga sommarmorgnar. Mitt duntäcke. Friska, glada illrar. Jonathans leende. Varmt te. Natur. Människor som bryr sig.

Kommentarer
Postat av: Twiggy♪♫♫

Förlåt, jag har varit så tankspridd i helgen att jag helt glömde bort att ställa frågor till dej, men tro inte att du är mindre omtyckt för det! Jag bryr mej om dej, och vill bara att du ska må bra.



kram

2011-05-23 @ 13:41:48
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: Elin

Är så förbannat jobbigt det där med körkort, jag hade till och med en uppkörningstid bokad, men sen var det ju LPT och slutenvård som gällde så den försvann rätt fort.



Okej, det vore ju bra, om du mår bättre där menar jag. Skulle du klara att vara där ensam eller behöver du pojken med dig?



22 är väl den ålder det är ganska rätt att flytta hemifrån. Så tjata lite på din lillebror. Hur är kontakten med din mamma? Är den bättre än den med din pappa?



Ja du, har diskat, börjat tvätta, städat badrummet, skulle börjat med att sortera strumpor men mamma kom innand det. Borde försöka få mamma så att vi stryker lite också. Mamma hade velat åka till stan, men är fel dag för det.

kramar

Jag skulle ju kunna åka till värmland själv då. Vi har visserligen bara en bil men man klarar sig utan här faktiskt. Synd bara att jag är psykfall och det tar mig bortåt ett halvår att få tillstånd att övningsköra. Måste dessutom ha läkarutlåtande. Ibland är det inte så kul att ha adhddiagnos.



Jag har en broder, yngre och han bor fortfarande hemma hos mina föräldrar fast jag tycker det är dags för honom att bli stor och självständig nu, han är 22.



Jag har svårt att se hur tiden kommer med något nytt.. än så länge har tiden mest fört med sig mer negativa saker.



Idag ska jag.. snart åka iväg till gymmet. Sen har killarna träning. Det är nog ungefär vad som händer idag. Gör du något?

2011-05-23 @ 13:45:57
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: camilla

ÅÅ de där med att bita ihop tänderna känner jag igen, de gjorde jag jämt förr men de har faktiskt blivit mkt bättre :D så nu har jag inte alls lika ont i käkarna o e inte lika stel i munnen :D förr gick jag o drog upp axlarna konstant också men de har också släppt :) för de mesta vill säga^^

Ska banne mig fråga honom xD fast vet inte, jag vill ha "hård massage" o vet att sit jag fick utav honom (innan behandling) tog han så löst att de knappt kändes^^



Okey :D armarna var alltid de jag gillade minst att träna, magen och vaderna samt benen däremot älskade jag :D åå vill så gärna börja träna :D



Och du, du är omtyckt av många :)

2011-05-23 @ 13:59:24
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: H E L E N A ♥

hejj va med i dagens blogg på vår blogg om ni vill:)

om ni vill så kan ni trycka på Länkar/dagens blogg bland våra kategorier så kommer ni komma rätt:)

Förlåt om ni inte gillar reklam!

2011-05-23 @ 18:47:58
URL: http://freefallin.webblogg.se/
Postat av: HannaFindus

Fasiken så häftigt att du klättrade. Vart klättrade du någonstans.

Igår fick jag skriva i en liten unges "mina vänner"-bok och fick frågan om vad jag gillade och inte gillade. Jag tänkte skitlänge på bägge... Vad ska man säga? Jag gillar...öh, sjunga och skriva och vänner.

Gillar inte krig, analsex och kaviar, hahaha.

2011-05-23 @ 21:43:06
URL: http://nattstad.se/HannaFindus
Postat av: camilla

Haha joo dom säger väl det men näää varför ha tråkigt när man kan ha roligt?:P haha



Aa de e riktigt härligt:P jag får be dom ta i ordentligt för jag vill att de ska göra ont o få massage :P inget mesande liksom:P

Haha de där hade kunnat misstolkas xD e de mest i ryggen/axlarna du e spänd då eller hela kroppen?



Nää arnmarna va/e jag så svag i så de va aldrig roligt för jag klarade alltid typ 20kg mindre i vikt än alla andra^^ samtidigt som jag låg jämt med allt annat typ xD får skylla på att höjdhoppare inte behöver starka arm muskler xD



JOHO du är visst omtyckt:) av mig är du väldigt omtyckt :)



Vad händer idag?

2011-05-24 @ 07:53:44
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Twiggy♪♫♫

Då är det bara för oss att kämpa på. Hur är måendet idag?

2011-05-24 @ 09:14:33
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: Emelie

Svaren var lite precis som jag förväntade mig faktiskt, tehe. Sorgligt nog, kanske?



2011-05-24 @ 09:15:44
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Emelie

Jo, svårigehten med uppskattning är sorlig, och kanske även din syn på människor? Inte att vi inte utfört dessa hemska dåd, utan att det är det du tänker åp när du tänker på mänskligheten. Jag önskar att vi alla kunde haft en lite mer optimistisk bild om vilka vi är :)

Men som sagt förstår jag din poäng fullt och helt.

2011-05-24 @ 12:19:33
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0