Sådär som det är

Det kan ju se ut som att jag inte försöker, som att jag sitter med min ångest, gnäller och lever på salladsblad. Så är det inte riktigt. Tårtan som syns på bild ett par inlägg ner, den åt jag en fjärdedel av. Och idag har jag ätit:

Frukost, en och en halv portion havregrynsgröt, ett äpple och en stor kopp te med rätt mycket mjölk.
Lunch, en halv rund knäckebrödskaka med smör och ost, ett äpple.
Middag, Yoghurt med en banan, ett gäng rädisor, en dryg kvarts rund knäckebrödskaka med smör och gravad lax och en liten bit knäcke med smör och ost bara. Jättekopp te med mjölk.

Och nu tänkte jag ta och äta en slät bulle och dricka mer te.

Jag vet, jag borde äta lagad mat. Jag bara undviker det för då måste jag laga den och det tar tid och då hinner ångesten jaga ikapp mig... om jag överraskar den och snabbt fixar en macka eller två så överumplar jag känslorna lite och dom får inget utrymme att bråka på innan jag äter. Efter kommer det ju oavsett men att slippa förhandlandet och gråten innan är ju positivt. I alla fall just nu. Fegis. Men inte så att jag inte äter pannkakstårta i alla fall=)

Kommentarer
Postat av: Julia

Det är bra att du inte struntar i att äta helt !

Och jag förstår dig med lagad mat, vet hur det är när man är själv . .



Hehe aa det är nog så, aldrig tänkt på det.

2011-05-03 @ 07:20:40
URL: http://somethingyoung.blogg.se/
Postat av: camilla

Det är ju bra att du äter men du äter ju inte mycket vännen, speciellt inte eftersom du tränar också.



Haha oj till 2:P jag tycker d ee jobbigt o va så morgonpigg speciellt om man sover över hos någon o man själv vaknar 7 o kompisen 1 xD



Nääj de e skööönt :DÅÅ vad många platser du vart på :D

jag har vart i england, danmark, norge, tyskland, österrike, italien, kreta, lefkas, kroatien, teneriffa, gran canaria, tunisien :) när vi åkte till italien o kroatien åkte vi busstur ner så vi stannade ju på olika ställen på vägen om de räknas^^



Kvällen blev bra :D konserten var kanonbra o man önskar så att man hade kunnat sjunga själv xD sen började jag se på Charlie ST cloud, den e kanonbra hittills :D hur varr din kväll?:)



2011-05-03 @ 08:04:09
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: camilla

ÅÅ tur för er :) vill inte ha snö..de e liksom fel månad för det känns det som ^^ de e härligt o promenera i regn ibland tycker jag :)



Haha joo kände också de när jag började räkna upp plateserna jag vart på att de va fler än jag trodde o sen vissa ställen har man ju vart på flera gånger också :D hoppas på en utlandsresa till sommaren :D



Du då skulle du höra mig sjunga xD känner nog knappt ingen som sjunger så dåligt som mig:P men exakt vi e ju bra på andra saker :D du är säkert grym på handboll o sport o jag vet att jag var duktig i friidrott tex :D



Nää du har rätt att man inte kan dömma hur mkt det är genom att ngn skrivit, jag hoppas du inte tar illa upp för jag menade inget illa verkligen. Vill bara att du ska må bra :)



Tack detsamma :D hoppas du hittar ngt kul o göra :D

2011-05-03 @ 11:24:31
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: camilla

Jo de har du ju rätt i iof :) så länge de blir fint i sommar haha^^ har du planer inför sommaren?:D



Du har aldrig funderat på att typ arbeta som bager eller liknande? för du verkar ju gilla de mkt o du verkar vara väldigt duktig :D



Nää de va de jag menade att ja tyckte de såg lite ut för att träna också men sen som sagt vet jag ju inte mängderna :) men de e ju viktigt att du får i dig tillräckligt vid träning osv så att kroppen inte bryts ner..



Hur ksa du spendera dagen?



2011-05-03 @ 11:55:54
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Anonym

Duktig tant! Du klarar det här! :)

2011-05-03 @ 12:41:21
Postat av: Elin

Å känner igen känslan, ju snabbare det går ner, desto mindre hinner tankarna komma innan det är för sent. Destruktivt, men dock effektivt.



Hur mår du idag?

Kramar

2011-05-03 @ 12:45:11
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: josefine

JEANSKLÄNNING, CONVERSE 300 kr, Calvin Klein boxer till pojkvännen 3 par för 120 kr, BILLIGT: http://bloppisjosse.blogg.se/2011/april/saljes-converse-skottrandiga-365-uk-4.html



Ray Ban solglasögon till salu. Först till kvarn: Helt nya med tags på + alla tillbehör. http://bloppisjosse.blogg.se/2011/april/saljes-ray-ban-wayfarer-rb2140.html

2011-05-03 @ 13:09:28
URL: http://bloppisjosse.blogg.se/
Postat av: Julia

Okej bra att du iaf kan äta något och inte struntar i att äta helt !



Aaa jo förstår dig faktiskt. Jag tkr själv att yoghurt är lättast. Men aa försök med mat ibland iaf ?



Upp och ner.

2011-05-03 @ 15:57:20
URL: http://somethingyoung.blogg.se/
Postat av: camilla

okey. Oj 100% direkt? hur längesedan var de du jobade? kommer du få samma jobb isåfall eller hur funkar det? känner du dig redo att arbeta?

Mina planer är att få jobba :D så jag hoppas de kommer gå:D sen vill jag gärna på en utlandsresa också :D får se helt enkelt men målet är jobb.



Åå arbeta med choklad måste ju vara underbart <3 e de o göra sånna där praliner osånt du vill göra då?<3



Åå ja jag o filten hade de mysigt hihi :D blev även en sväng ut med pappa o bilen :D o fiskbullar till middag som jag saknat det haha :P

Hade du de myspys igår?:)

2011-05-04 @ 07:45:57
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: camilla

Det är ju olika för alla såklart, men det är ganska lustigt egentligen hur det kan skilja så mkt från person till person. Men du ska ju inte tappa i vikt heller eller hur? så då är de väl bra att vikten håller sig nu? men man kommer nog aldrig förstå sig på kroppen..



ÅÅ okey :/ men kan du inte få längre sjukskrivning tror du? vill ju inte att du ska hamna på slutenpsyk! träffar du någon av de du arbetade med nu? men de e ju konstigt hur allt de där fungerar o har de tagit så lång tid för o få kontakt med läkare? de e ju itne klokt. du har inte funderat på att börja plugga då?:)



Japp på posten :D har fått jobb där i sommar men måste upp lite till för o får jobba, de ska gå :D

Jag vill åka till grekland :D elelr egentligen vill jag till usa, thailand eller australien men de e lite för dyrt haha:P men grekland gillar jag :D eller turkiet hade jag velat åka till med :)



Fiskbullar e asgott :D haha speciellt i dillssås :D

Men usch då :/ har du alltid svårt att sitta still? jag hade de förr men nu sitter eller ligger jag typ 23 timmar om dygnet xD jag har blivit en slappis och jag hatar det egentligen. Jag känner mig ju så pigg nu att jag hade velat träna. hade ju kunnat träna o gå upp i vikt ändå, då får man ju snygga muskler istället för bara fett som lägger sig om du förstår? jag hatar att se min kropp bli slapp liksom..de e de som e jobbigast nu o igår kunde jag knappt få knäppt mina jeans... har inga prolem alls med att öka i vikt men just att bli slapp, jag vill ju vara tränad..



Idag ska jag väga mig o ha samtal o efter det ska jag träffa en kompis o fika :D

Du då?:D

2011-05-04 @ 10:27:49
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Twiggy♥

Jag tänker på dej för att jag känner igen mej så i dina känslor..

2011-05-04 @ 10:35:45
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: minna

jag var också så, eller är så ibland nu med, att jag äter mackor istället för mat, för att liksom hinna före alla äs-tankar. om jag stod och lagade mat så hann jag tänka asmycket och det hände ofta att jag slängde all mat och hade ångestbryt i flera timmar. usch. tycker att det är bra att du äter mackor, och vad som nu funkar. tror inte kroppen bryr sig så himla mycket. scä tjatar jättemycket om lagad mat, och det är väl bra, men det viktigaste är väl att det funkar.

pannkakstårta lät väldigt gott. minns inte ens när jag åt det. typ 10 år sen, minst.

2011-05-04 @ 16:59:22
URL: http://krossaanorexin.blogaholic.se
Postat av: camilla

Tack :D precis ett litet steg närmare jobb :D

Åå okey citymail har jag aldrig hört talas om? vad gör man där? är det som posten?:D

Oj jösses de kan inte vart lätt o bära då? :P för mig e de tvärtom jag delar på ett ställe där alla sommargäster kommer så om somrarna blir de en jäkla massa post haha ^^

Jag åker bil som tur är haha :)



ÅÅ jag är ledsen om jag gjorde dig ledsen, verkligen inte min mening:/

Jag förstår att du tappade tron för vården om de säger något men allt visar på något annat. Vet du vad de e som gör att kroppar reagerar så olika?



Vadå har man ett visst antal sjukskrivningsdagar? de visste jag inte :/

Ingen fara få ut alla dina tankar jag lyssnar mer än gärna :)



Nej fy dillsmak ska de va annars gillar jag de inte:P minns i skolan fick vi dem utan ngn sås alls..inget gott:P



Jo jag hoppas det för jag hatar verkligen o se kroppen bli såhär slapp..inga muskler kvar alls.. men antar att jag snart får börja gå ut lite mer iaf än o bara sitta hemma. första träningen kommer bli helt underbar<3<3



Vad sa de på psyk?

2011-05-04 @ 18:20:33
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: [kampen tillbaka]

Jag älskart med ;) vore nog bättre att sova utan mediciner, men tar jag tillräckligt många mediciner,släpper man en bomb i mitt rum så vaknar jag nog inte,DET är härlig sömn haha :p



nja jag får väl försöka tagga ner,ojj då är du med andra ord en snille :d hihi jag kommer när jag behöver hjälp ;)

2011-05-04 @ 19:23:16
URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se/
Postat av: minna

jo, såklart det är bättre med lagad mat. men om alternativet är panikångest och ingen mat alls, eller fil och mackor, så borde ju till o med behandlarna hålla med om att alternativ 2 är bättre. sen kan man ju tjata och tycka att det borde gå bättre och blabla. men nu är det så här och då får man göra det bästa av det. meningslöst att ställa skyhöga krav när man inte är där.

matlådor och micro kanske vore en idé annars, vet inte om det skulle hjälpa.

2011-05-04 @ 20:49:59
URL: http://krossaanorexin.blogaholic.se
Postat av: Twiggy♥

Jag valde att stanna inne istället. Det ända jag har varit ute idag är rastningen av hunden. Så jackan fick allt hänga kvar undangömd.

2011-05-04 @ 21:27:52
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: Elin

Du tycker inte det räcker med träning, med tanke på hur lite du äter? Och med tanke på det som det lilla du äter innehåller är det kanske värt att göra bara kyckling och sallad? Men håller med dig, desto fortare man gör det som handlar om maten desto mindre hinner man stressa upp sig.



Mår väl inte toppen jag heller, men jag mår betydligt bättre än dig. Hur går tankarna ikväll?

kramar

2011-05-04 @ 21:34:09
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Twiggy♥

Lösenord ska jag ha på min gamla blogg sedan, men här är den nya misstwii.blogg.se



kram

2011-05-05 @ 12:10:08
URL: http://misstwii.blogg.se/
Postat av: [kampen tillbaka]

sv-, ja de är klart,jag menar bara att de vore bra om man kunde fungera utan mediciner..undrar vad vi hade gjort om vi inte hade haft mediciner? börjat käka på sängfötterna eller klättra på väggar..hm!:)



hahhah du var stolt över att du läst allt det dära!

min bror läste också till matte E, jag förstår inte.HUR FAN FÖRSTOD NI SKITEN :o:o

du det är så läskigt hur mycket gemensamt vi känner, dina inlägg ibland kan lika gärna komma från min mun alltså-Är det något bättre idag med ditt mående?

2011-05-05 @ 12:35:08
URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se/
Postat av: camilla

Det har du rätt i :D ett steg närmare träning :D wiiiho :D Haha du känner igen mig i det där speciellt när de e dags o dela ut biltema o ikea kataloger:P samt telefonkataloger..hemskt xD o sen all reklam som ska ut två gånger i veckan..jösses haha :P



Men de kan ju inte tvinga en att joba om man verkligen inte klarar av det? de e ju helt sjukt...



ÅÅ hoppas de blir så för mig med, längtar efter första träningsvärken haha :D jösses kan bara tänka mig hur trött man kommer vara efter o ha joggat i typ 1 minut xD



ÅÅ Men de låter inte alls trevligt :/ vad e de för medicin? tar du ngn medicin alls nu?



Hur blir din dag? :)

2011-05-05 @ 12:42:35
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0