Tolfte maj tvåtusenelva









Många får för sig att bara för att man bor i stockholm så bor man centralt. Så här ser det ut på mina promenader och löprundor.


Klumpen i halsen är kvar trots nattens tårar. Jag skriver för jag vill inte driva bort den sista snutten av vänskap jag har. Tillräckligt många har försvunnit. Jag klandrar ingen, jag hade förmodligen inte heller velat umgås med en fet, egoistisk bitterfitta. Även om jag vet att det är mitt fel så känner jag mig rätt ensam. Jag borde inte ens skriva för jag vet att risken är stor att någon som läser blir påverkad fel. Jag borde skriva för mig själv, hålla allt för mig själv.

Kommentarer
Postat av: Elin

Förstår hur du tänker, och jag hoppas att du har fel, att läsare inte tar det fel, för även om det nog är rätt vanligt att man känner sig ensam så brukar någon någonstans finnas och jag hoppas att du hittar den. Så länge så lyssnar i alla fall jag om du vill.

vad gör du idag?

kramar

2011-05-12 @ 13:26:41
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: camilla

Du blir inte tjock av ett par godisbitar, låg du vkane halva nattem och mådde dåligt för dem?:/



Jag kan ju säga att inte få röra på sig gör att jag mår sämre än vad jag hade gjort annars också. jag har alltid vart extremt aktiv och alltid velat ha saker att göra. trots att jag mår bra mkt bättre nu än när jag tvångstränade och inte åt ngt så tror jag att jag hade mått ännu bättre om jag hade fått röra på mig lite lagom också



Haha de har du rätt i:P de e de som e de värsta med frågespel xD när frågorna tar slut måste man ju köpa nytt xD får inskaffa mig alfapet :) har bara barnversionen hemma haha ^^ fast nu e vi inne i en kortperiod hemma så de spelar vi isotrt sett varje kväll haha :)



Kalas ska bli skojsigt :D



Vad hittar du på idag?:)

2011-05-12 @ 14:20:00
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: camilla

Ja precis, jag har alltid vart van vid fart och fläkt hela tiden och nu är det extremt jobbigt o sitta stilla jämt, speciellt eftersom jag fått sån energi :D de e ganska skumt alltihopa tycker jag.



Du är duktig som städar tycker jag, borde jag med göra men som vanligt orkar jag inte även om jag har så tråkigt just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen:P

vill göra saker men orkar inte. vill gå till stan o kolla men orkar inte^^ jadu det är inte lätt alla gånger:P förresten tycker jag dina bilder e väldigt fina :)

2011-05-12 @ 14:41:37
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Elin

Det hade inte jag gjort. Om jag vetat det jag vet om sjuka och sjukdomar hade jag inte valt bort dom. Och jag hade nog inte valt bort någon även om jag inte vetat om sjuka. Men jag förstår också de som gör det.



Skoj med vattengrejen också. Eller inte. Lite frustrerande förstår jag.

Gör ingenting roligt alls. Sitter mest här vid datorn eller springer vid tvätten. Så jag har det nog inte roligare än du.

kramar

2011-05-12 @ 18:06:23
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Ella

Fina bilder!

Jag känner inte dig men kan inte tänka mig att du skulle vara en fet, egoistisk bitterfitta!

2011-05-12 @ 19:54:49
URL: http://ellaeriksson.devote.se
Postat av: HannaFindus

Jag håller med alla som skrivit här innan och jag vill bara tillägga att du verkar vara en helt underbar person som verkligen förtjänar att må bra. Och du tar väldigt fina bilder!

2011-05-12 @ 20:05:22
URL: http://nattstad.se/HannaFindus
Postat av: camilla

Jag tror att gränsen för att börja röra mig normalt eller vad man nu säger är bmi 16 så de e ju samma som för o få jobba :) sen träna är runt 18-19 tror jag :/ seeegt!men lika bra o göra som de säger:P



Haha jusst det jag:P kan tänka mig att de blir lite småstökigt då xD ja skulle också behöva ha ngt som tvingar mig till o städa:P



kalaset var toppen :D

tacos och morotskaka :D första gången jag smakade morotskaka o jösses så gott det var :D

ser på eurovision nu :) gör du?

kram

2011-05-12 @ 22:23:24
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Elin

Det har du i och för sig rätt i, att vara sjuk och må dåligt behöver inte vara samma sak så det är lätt att man tröttnar vartefter personen mår sämre och sämre. Jag undrar ibland om jag medvetet valt att inte fortsätta ha kontakt med någon pga att dom varit sjuka. Inte direkt: sjuk - du är ute. Men jag har säkert gjort fel och inte orkat med människor. Oftast pga att jag inte orkar, inte pga att jag inte orkar dom. Inte dom som är felet liksom.



Önskar så att du kunde få hjälp att ändra synen på dig själv, för du är en underbar person, du förtjänar att se det.

Förstår att det inte känns alltför roligt med mycket främmande folk. Jag får oftast panik, tar för många tabletter och hamnar i ett hörn eller på toa. Om jag inte tagit ett steg till för långt för mycket tabletter för då är jag för svamlig och är hög på pills istället :P Blir ni borta hela helgen?



Japp, min tvätt blir alltid fin och vikt! Eller njae, min blir väl den som får minst tid - den mesta går åt till de andras tvätt. Det är något avkopplande med att sitta i en megastor dubbelsäng och vika kalsong efter kalsong och t-shirt efter tröja. Tvätt och disk trivs jag bra med. Har du någon sån syssla som du kan ty dig till?

kramar

2011-05-13 @ 00:43:59
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Nadine

Ja, det är vår sanning. Men vi har ju förvrängda kroppsbilder osv. Vår sanning är inte andras sanning. Vi lever i äs. Tyvärr.

2011-05-13 @ 08:52:39
URL: http://nadinenyholm.blogg.se/
Postat av: camilla

Ja nu har jag äntligen smakat morotskaka haha :D haha vilket sammanträffande :D



Äter de rått kött?:P köper ni typ vanliga stekar o ger till dom då?

Haha de har blivit många sår under fötterna då med andra ord?:P



ÅÅ men hoppas verkligen du får det roligt. tycker du annars att de e jobbigt att äta med andra eller e de mest maten du är orolig för?



Ha en kalas helg! :)

2011-05-13 @ 08:53:48
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: camilla

Haha men de e ju tur de e dille på ngt gott då iaf o inte ngt äckligt hehe:P



Oj men då e de dyra att mata då?:P inte som en katt som nöjer sig med en kattburk för 5 spänn^^Har ni gett dom levande möss?:O Men trampa på lego gör ont:O haha!



Ja men de e verkligen smart utav dig att ta med några näringsdrycker ut i fall :) duktigt av dig tycker jag :D



Idag har jag vart med julia och imorn ska jag träffa en annan vän i gbg :) sen på söndag ska jag träfaf en tjej som jag träffae i england när jag var au pair :D kan nog bli en riktigt bra helg :D

2011-05-13 @ 17:39:04
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Elin

Tror du har rätt. Det är nog orken som får en att ta några steg ifrån någon annan. Det är svårt, för de flesta människor - även de friska, som mår dåligt ibland och behöver mycket ork till sig själv.

Ibland är det riktigt korkat tänkt. Helgerna är speciella, särskilt för oss som är ensamma hemma i veckorna.



Disk är nog bland det jag helst gör om jag måste göra något. Särskilt om jag är hos andra. De flesta människor hatar att diska så för mig är det lugnande, för då blir jag ensam ett tag.

Köp 10 tallrikar för 30 kr så kan du slänga en varje gång du diskar :P

kramar

2011-05-14 @ 12:32:02
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: [kampen tillbaka]

fina bilder!

sv; tack du, det samma.. ska du kolla Eurovision ikväll ? :) kram

2011-05-14 @ 17:03:15
URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se/
Postat av: camilla

Hejsan :)

Jodå jag har haft en alldels kalasbra helg, ganska lugn men ändå haft saker o göra :D hur kändes de för dig i helgen? gjorde ni ngt kul? såg du eurovision? hur gick det att äta? var det jätte tufft varje gång?



Oj haha ja du var då kunnig :) men nu förstår jag iaf varför man tjänar på att ge dem högkvalitativ mat :D det märks verkligen att du gillar dem och att du är väl insatt :D sånt gör mig glad hihi, jag vill också hitta ngt jag kan mkt om o som verkligen intresserar mig :)



Ska du se på ishockeyn ikväll?

:D

2011-05-15 @ 19:57:07
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: camilla

Ja de e alltid skönt med saker o göra :D idag har jag dock inga som helst planer har du?:)



ÅÅ :/ vad jobigt att du kännt så :/ träffade du mkt nya människor?

Haha okey:P själv e man ju schlagernörd nummer 1 :D vad gillar du för musik?



Haha joo de e ju klart man vill att sina djur ska må toppen :D gött att ni lyckats få en så bra veterinär också :D besöker ni den ofta?

Haha du får gärna berätta hur mkt som helst, tcyker de e superintressant :D



Åå jusst de :/ kan ju meddela att sverige förlorade men de visste du nog redan:P

2011-05-16 @ 07:47:50
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: camilla

Haha synd bara att hon bor 40 min med buss härifrån o känner inte riktigt för o åka dit för o få en muffins:P jag får be henne om receptet o bjuda henne på dem när hon kommer hit helt enkelt :D de va tydligen kladdkakemuffins och jordgubbsmuffins med kanelknäcke ovanpå hon hade :) men jag var verkligen inte sugen igår o därför kom den där onödighetskänslan om du förstår?



Åå okey :D vad e ede för bröd du brukar göra?:D måste vara ngt alldeles extra eftersom de ska ligga över natten :D



Haha ja de va en bit ifrån schlager de va ju inte carola direkt som toppar min lista^^ men vissa av de du lyssnar på gilalr jag med, fast vissa har jag aldrig hört talas om:P



Näää:P o tur e väl det xD oj de hade jag ingen aning om kunde hända vid kastrering:O men kemisk kastrering hur fungerar det då?

Vi hade en katt tidigare som vi fick när vi var på skara sommarland^^ de va lite kul (för mig o min syster iaf:P) jag o min syrra hde tjatat om att vi ville ha katt eller hund hur länge som helst men mamma o pappa ville inte ha några husdjur men när vi åkte till skara sommarland när jag var kanske 10 år eller något så hade de satt sig en kattunge i vår motorhuv hehe :) de va ingen som letade efter katten vare sig där eller hemma så vi fick behålla den :D jag o min syrra var överlyckliga :D



Haha sedär ja, så intresserad var du :P

2011-05-16 @ 11:04:38
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Elin

Du har rätt, i vissa fall finns det inte så mycket att göra mer än att fokusera på att få i sig mat, inte svälta ihjäl sig och låte smått ta död på sig själv, vartefter.



Haha ja, kanske smartast, även om det hade varit kul att slänga tallrikar med.

Vad gör du idag?

kramar

2011-05-16 @ 14:30:40
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Malin **

Jättefina bilder! ;D

2011-05-16 @ 15:56:03
URL: http://honest.blogg.se/
Postat av: Elin

Det är okej att det är en dålig dag, även om det är tråkigt såklart, men tryck inte ner dig själv mer för att du mår dåligt.

Varje måltid är en vinst OCH en bonuspoäng.

Stå på dig, ge dig inte, det finns ett frskt liv som väntar på dig.



Det är väldigt blandat här faktiskt. Upp och ner en gång i kvarten idag. Har haft lite världskrig med datorn, SOM JAG SKA KASTA, så lite grinig på den.

kramar

2011-05-16 @ 21:40:20
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: camilla

jo de har du rätt i:P blev de ngn god middag hos dig?:D



Okey :D så du mixar o trixar lite som du vill då :D



Vi hade katten från de att jag gick i 4-5 tilsl dess att jag gick i 2:a året på gymnasiet så några år :D sen fick vi avliva den pga av tumör i magen:/ usch hemskt man fäster sig så vid djur verkligen..



Vad händer hos dig idag?:D

2011-05-17 @ 08:11:35
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Emelie

Då kan jag förstå att du var lycklig.

Det är en hyresrätt vi söker, och jag har väl.. Ja, väntat sedan jag var tolv. Men, jag har planerat att flytta nu i sommar, och vi började söka nu i början av året. Första visningen var ju en månad sedan, ungefär, så detta är andra visningen ^^

2011-05-17 @ 09:45:14
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Emelie

Underbart att veta att man valt rätt, åtminstone :)



Oj oj, håller du tummarna och det fungerar får du gärna komma på besök :) Jag vill flytta. NU.

2011-05-17 @ 09:52:27
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Twiggy♥

Du är inte fet och ingen bitterfitta gumman, jag däremot. Negativaklubben håller till hemma hos mej:/

2011-05-17 @ 10:02:33
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: Emelie

Äsch, det här är vårt andra erbjudande, vi får bara ett till innan vi måste stå i den "riktiga" kön. Just nu får vi bara de som blir lediga eftersom min morfar har jobbat i fastighetsbranschen hela sitt liv, tehe. Så det här är lite lyx.



Och att stå i den riktiga kön tar ju år..



Får man lägga om golv på hyresrätter? ;)

2011-05-17 @ 10:14:12
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Emelie

Åhå, då förstår jag. Man får ju måla om och så, åtminstone. Och klickgolv är ju lätt att sätta dig, också.



Ja, vi har en jäkla tur, som får en etta vid gullmars för endast 3000 i månaden. Det är inte dåligt i tider som dessa, inte.

2011-05-17 @ 10:23:31
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Emelie

Sant. Målande är något man ska börja med innan man flyttat in allt. Det planerar vi - om det något som behöver målas.



Jag hoppas också det - alltså, den blir ju vår om jag säger ja. Men då måste insidan fungera också, annars är det ohållbart. Så det är det jag hoppas på - att jag kan tycka om insidan. Då är det klappat och klart och helt perfekt. Bara jag lever nog att se den, jag drivs till vansinne med den här väntan, haha.

2011-05-17 @ 10:32:22
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Emelie

Haha, känner på mig att det kommer vara liknande för mig. Jag kommer bara borta fort som fasen, och bortglömd lika snabbt!



Haha, det låter klokt! Nu ska jag masa mig till skolan, ha en timmes psykologi, två timmars hål (VAD GÖR MAN DÅÅÅ? Blir galen?!) och sedan en timmes privatekonomi. Sedan tänkte jag ta en promenad hem, och då är det nog redan middagstid. Ojski pojski, vad jag ska få tiden att flyga!

2011-05-17 @ 10:41:58
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Twiggy♥

Jo jag kan hålla med dej, regn passar in i mitt mående också, men det gör att jag håller mej kvar i det negativa. Solen får min kropp att inte göra lika ont som när det är kyligt ute.



Låter bra Hanna, nästa möte blir hos mej välkommen:)



kram

2011-05-17 @ 11:02:13
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: lovisa

allt bra?:D

2011-05-17 @ 11:34:30
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0