Hej halla

Just nu sitter jag i en lagom inrokt och iskall lagenhet i vilnius. Menar verkligen iskall, det ar inte ens femton grader inomhus och jag har inte tagit av mig mossan sen jag kom hit igar:)  Det ar illrar hogt och lagt. Forutom deras egna sju sa passar dom en och fick precis hem en valp dom salt och sa kom uppfodaren med var nya valp ocksa sa det ar tio illrar har, praktiskt taget overallt. Fros som en tok igar ocksa, satt sex timmar pa flygplatsen i helsingfors.
Imorgon kommer jag hem med nya lillaskiten, ska bli valdigt intressant att se hur han tas emot, misstanker att det kommer att bli skrik och tjut...
Hur jag mar... well, let's just say.. jag forsoker att inte kanna for jag anar den totala paniken bakom varje andetag, verkligen. Jag ar beredd pa sammanbrott ungefar klockan fyra imorgon nar jag ar hemma i lugn och ro.

Kommentarer
Postat av: minna

usch, lät hemskt med all kyla. hoppas ni är hemma nu, du och den lilla. att de andra är snälla mot den nya. är de som katter, typ helt misstänksamma, eller brukar det gå bra att få in en ny?

hoppas det går att ta hand om dig, och ha det lugnt och ägna dig åt illrarna kanske. inte som att det går att ta bort paniken, men det kan ju vara mer eller mindre hanterbart.

2011-10-17 @ 10:11:38
URL: http://krossaanorexin.blogaholic.se
Postat av: Julia

Ibland är det skönt att bara inte känna <3 Kram!

2011-10-17 @ 13:44:37
URL: http://struntarivadddesager.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0