Livet som pepparkaksdeg

När vi bakar pepparkakor så ska degen alltid vara tunnare, tunnare, man ska helst se vaxduken som ligger under, nästan så man ska kunna läsa tidningen genom degen. Det kommer från min mamma som älskar tunna pepparkakor (och jag gillar dom bättre så också). Just nu känns det som min hjärna försöker behandla mig som en pepparkaksdeg, tunnare, tunnare, tunnare vrålar den, det är inte nog förrän du är nästan genomskinlig. Då är du färdig för ugnen.....


Jag har fortfarande möte på måndag. Det försvinner inte fastän jag försöker att inte tänka på det, fast jag tycker att det ska blir fruktansvärt jobbigt. Jag orkar inte med så mycket folk. Det är fem stycken som kommer, varav en jag absolut inte gillar och en jag inte kommer kunna få ut mer av. Jag kan inte föra min talan i så stora sällskap. Jag klarar inte av att någon annan gör det heller. Jag vill bara försvinna.



Just nu består mitt liv till största delen av tre saker; ångest, förberedelser för illerutställningen (borde bestå mer av denna punkt) och desperata försök att aktivera nya illervalpen. Jag trodde jag hade svårt med fokus. Hans koncentrationsförmåga är ungefär ingenting. Det är hitills inte något som varit roligt mer än två minuter i sträck och han är konstant vaken och aktiv. Inte helt lätt. Eftersom fokuseringen är så svår att upprätthålla så är nästan alla typer av hjärngympa som annars kan trötta mer eller mindre dödsdömt och busa går en stund sen får han nog, promenader är fortfarande väldigt läskigt. Det enda som varit intressant en liten stund är att dyka i vattenbaljan (stackars min parkett!) och hämta upp saker från botten för att sedan slaffsa iväg, dyngsur, och gömma dom. Så ja, vi fyller baljan med allehanda bollar och andra leksaker och försöker så gott vi kan att hålla honom sysselsatt så han inte ska bli destruktiv. Just nu är jag glad om jag år äta frukost i lugn och ro innan han börjar riva bygget. Nämnde jag att han har energi? Jag säger som jag brukar när det kommer till illrar, tur att han är vansinnigt söt=) Haha ok, med zombieblick på bilden.

 

 

Förutom fina laktosfria piroger bjöd hensingfors flygplats naturligtvis på en hel butik med bara muminprylar och eftersom jag är mycket förtjust i Lilla My och hennes personlighet så kunde jag ju inte motstå denna lilla filur. Det var något mobilsmycke eller liknande från början men det gjordes raskt om till halssmycke. Jag tycker hon gör sig dint bredvid korset.

 

 

 

Dagens planer är att besöka klättercenter Telefonplan för att titta på några av världens bästa klättrare bland annat denna killen: http://www.youtube.com/watch?v=KMKNqK44JdE&feature=related


Kommentarer
Postat av: minna

aha, gillar de vatten? eller är det bara han som är rastlös och hittar på vad som?



jag är avundsjuk på ditt smycke. väldigt mycket. kan du åka tillbaka och köpa ett åt mig också? jag har faktiskt lånat ett par muminböcker som jag läser just nu.



mötet, var det med vårdfolk om behandling och sånt? förlåt om du redan skrivit och jag är glömsk... om du har saker du tänker att du vill ha fram, skriv ner dem i punktform. typ vilken hjälp du vill ha tex. och sen om du sitter där och alla frågar och du inte kan hitta ord, så kan du ta fram pappret och be dem läsa. skriv gärna högst upp att du har svårt att prata inför folk, liksom en förklaring till varför du lämnar fram ett papper. så har jag gjort och det funkar faktiskt rätt bra. för jag hatar också såna möten.

2011-10-22 @ 16:28:43
URL: http://krossaanorexin.blogaholic.se
Postat av: Emelie

Halsbandet blev ju jättesött. Och med väldigt mycket personlighet - det passar dig!



Haha, vi har ju pratat lite om det - förstår att det är svårt att hitta på nya aktiviteter till en sådandär lätt rastlös liten krabat ständigt. Kanske du hittat din jämlike? Ge honom ett korsord! Eller lite att sticka med, eller så. Han kanske har lite dolda talanger?

2011-10-22 @ 16:50:39
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Hanna

tjockare pepparkakor är mycket godare tycker jag

Helst sådär lite sega och mjuka på insidan..

Då kan man ju bryta av bitar och lägga i vaniljglass eller bara äta rakt av. Annars måste man ju äta så många tunntunna peppisar - eller det kanske bara är min uppfattning - haha!

Nomnomnom... ^^



vad söt din iller är

Jag blir så avundsjuk på alla som får ha husdjur

efterssom min pappa är pälsdjursalergiker.

Han har väl ungefär lika bra koncentrationsförmåga som jag har antar jag.. ehe..

2011-10-23 @ 11:45:58
URL: http://hanorexi.blogg.se/
Postat av: Candy

Vilket fint halsband. :) älskar Lilla My och Mumin överhuvudtaget!



PS: Du skriver jättebra.

2011-10-31 @ 16:24:20
URL: http://www.eye-candy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0