Orden som inte finns

Jag kan inte hitta ord som beskriver den avsky jag känner inför min kropp. Jag väger arton kilo mer nu än jag vägde som minst, drygt. Jag mår inte bättre på en enda fläck. Jag mår visserligen dåligt på ett annat sätt. När jag vägde som minst var jag faktiskt då och då nöjd med hur min kropp såg ut. Så störd var jag ja. När jag var där längst ner skrämde mat skiten ur mig och jag hade fysiskt svårt att äta. Så mådde jag dåligt då. Nu avskyr jag min kropp varenda sekund jag är vaken, nu hatar jag det faktum att jag äter. Själva tugga och sväljdelen är inte så svår som den var. Men hatet mot mig själv och ångesten av att äta är minst lika illa. Jag tänker på mat minst lika ofta. Men ännu mer på vad jag ätit eftersom jag faktiskt äter... Jag avskyr, avskyr, avskyr att jag sväller, att jag blir större. Att magen är svullen konstant. Att låren växer och att kläderna inte passar. Jag har massvis med kläder som jag vägrar använda för jag ser hur stor jag blivit. Senaste veckorna har jag lånat Jonathans tröjor för att få försvinna in i kläderna än mer.

Jag är begravd i någon variant av tungsinthet. Någon form av nedstämdhet ligger som ett äckligt täcke över mig. Jag orkar ingenting. Jag kan ligga i sängen och bara önska mig bort. Det tar mig evigheter att ta mig någonstans alls. Jag kommer inte ut på promenader. Jag har till och med svårt att träna trots att ångesten skriker sig hes på mig. Idag lagade jag mat för första gången på evigheter, för det orkar jag inte heller. Jag stekte sojakorv och gjorde couscous och det kändes som en ansträgning i samma nivå som att städa en sexrumsvilla och sedan bona golven. Direkt efter ett maratonlopp... ungefär... 


På så många sätt önskar jag att jag såg ut som jag gjorde då, samtidigt som jag vet hur dumt det är. Men just nu känns det som att vad som helst är bättre än att vara den vandrande barpappan jag känner mig som nu. Vad somhelst skulle vara bättre än den här våldsamma avskyn inför min kropp. För jo, jag var mer nöjd på första bilden än jag är på den nedan. Nej inte nöjd, mindre missnöjd snarare.

 


Kommentarer
Postat av: Elin

Jag tycker du är fin på båda bilderna. Den viktiga vackerheten sitter inte i centimeter på låren eller dom bästa sätten att ta sig ur matsituationerna.



Tror de flesta håller med där, att det är en smart lösning på det hela, för att jag ska komma undan dom ett tag men framför allt att dom slipper vaka över mig hela tiden när jag är hos dom.



Det har man fantastisk nytta av när man blir äldre, att man redan kan rutinerna och vet hur man hanterar att bo ensam utan föräldrarna och ta egen ansvar.



Med rätt vård från början kanske det här hade gått att vända på fortare än det gör nu?

kramar

2011-10-07 @ 00:13:36
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: sandra

jag hatar också jordgubbs sylt, och jordgubbssmak på grejer, varför är det standard smaken lixom?:P



Jag klarar heller inte av svälten som förut, känns för jävligt, och dessutom har ju jag börjat hetsa också, det känns ännu mera misslyckat :S

Men nu hetsar jag inte mer!

Men du har iaf ingen övervikt som typ jag har :(

2011-10-07 @ 09:28:16
URL: http://gangstarr.devote.se
Postat av: camilla

Jag håller med Elin, du är fin på båda bilderna och det viktigaste är inte hur många cm midjan eller låren mäter. du är fantastisk precis som du är:)



ÅÅ haha stenklart, träningen var skitskoj även om den var väldigt väldigt lätt mot vad jag tidigare är van vid :)

2011-10-07 @ 16:59:27
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: sandra

Tänkte faktiskt rita dit huggtänder också men det var svårt med vitt på vitt XD

Hetsen skulle jag ALDRIG kunnat bryta utan mando, den var sjukt mkt svårare att komma ifrån än svälten faktiskt, det är ett riktigt beroende asså, oftast hetsade man ju inte för att de var gott utan för att det var rutin lixom..

2011-10-07 @ 18:06:59
URL: http://gangstarr.devote.se
Postat av: Jenny

Kram <3

2011-10-08 @ 11:12:12
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: Amandah

ska jag vara helt ärlig så tycker jag inte att man kan jämföra de där bilderna. På den andra bilden har du ett helt annat ansiktsuttryck, en helt annan pose, annat smink osv osv. DOCK. Titta på dina ögon på den första bilden. De lever inte, de är totalt livlösa. En normalviktig kropp och hjärna kan leva, det kan inte en underviktig. KRAM

2011-10-09 @ 13:16:40
URL: http://kiwiyear.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

En utmaning till dig i min blogg. Vore kul om du gjorde den<3

2011-10-12 @ 11:21:43
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0