Smärta

Det gör så ont. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer. Det är bara ren smärta i mitt bröst. Det är tankar som inte går att få still. Det är hat, det är nedvärderande, det är slag på den som redan ligger. Ja allt mot mig själv såklart. Det gör ont.

Annars har jag varit lite företagsam. Frågade redan i somras om min läkare kunde tänka sig att remittera mig till mhekliniken i mora men fick mest ett asgarv tillbaka, det finns ju vård i stockholm. Men, nu när ingen vill ta emot mig kanske han kan tänka om? När han fått inse att det är han som har ansvarig läkare även för min matproblematik så kanske han kan tycka att det är värt ett försök för han sa själv uttryckligen att han inte har en aning om något gällande ätstörningar. Men, jag tror inget, förväntar mig inget.



Kommentarer
Postat av: Julia

Hoppas du kan få den vård du vill ha och behöver <3

2011-10-28 @ 15:49:31
URL: http://struntarivaddesager.blogspot.com
Postat av: minna

bra idé med mhe-kliniken. de verkar bra, vad jag hört.

önskar att jag orkade skriva mer här, men har tappat bort min energi och mina ord för tillfället. läste iaf om ditt möte. och är verkligen ledsen för att du inte blev tagen på allvar och fick den hjälp som du behöver. jag tycker det är så märkligt. varför tror de att du söker hjälp hos dem om du inte behöver den? som vi sagt förut, det är inget man gör för skojs skull direkt. utan för att man måste.

försök med mora. kanske går det. gör allt utom att ge upp. du är värd hjälp. du är värd att må bra.

2011-10-28 @ 21:29:39
URL: http://krossaanorexin.blogaholic.se
Postat av: Patricia♡

Haha, jag kanske borde boka en resa upp till dig då. Te gillas:D



Mhe i Mora låter bra, det är ju värt ett försök eller hur.



Kram

2011-10-28 @ 21:53:12
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Jessica - En flicka som är stark

KRAM!!

2011-10-29 @ 11:05:07
URL: http://jessi91.spotlife.se
Postat av: Patricia

Ibland verkar det som om vården vill vissa personer illa:(

Det är dom för mig nu, nu fick jag en sjukgymnast men nu verkar hon ha gått under jorden?! Konstigt att jag vägrar att be om hjälp:/

Håller tummarna för att du får komma dit i alla fall.

2011-10-29 @ 12:54:38
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: [kampen tillbaka]

sv; absolut,du är så klok.Men fuck åt helvete med monstret,den kan verkligen dra åt skogen,varför lyssnar den inte på oss :(

2011-10-30 @ 20:18:29
URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se/
Postat av: Candy

Vad är MHE-kliniken för något? Förstår att det är relaterat till ätstörningar, men vad kan de göra för dig- är det som en sluten avdelning eller något och vilka ätstörningar behandlar de? Om inte din läkare eller någon annan här kan hjälpa dig med din ätstörning bör du ju självklart få vård någon annanstans! Ätsötrningar är ofta alldeles för komplicerade för att deala med på egen hand; det är så djupt rotat med allt självhat, alla destruktiva beteenden och all ångest kring mat.

2011-10-31 @ 16:15:05
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: Elin

Har läst igenom det jag missat, blir så ledsen för hur du bemöts och hur du mår. Att du blir så illa behandlad och att de inte ger dig en chans. Du förtjänar så mycket bättre än det. Du förtjänar ett liv.

Så vad händer nu, vet du något?

kramar

2011-11-02 @ 23:43:46
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: research paper

I think you are too depressive - in every situation we have a sollution!

Postat av: viktoria

Blir så förbannad att det ska vara så svårt att få en remiss, framförallt när man själv VILL HA! Jag/vi strider också om en remiss till behandlingshem men här uppe i norrland ser det mörkt ut. Jag fick dock en remiss till MHEkliniken för några år sedan, vilket jag rekomenderar dig.

Ge inte upp utan fortsätt kämpa för en remiss till MHE. Kanonställe!

KRAM!

2011-11-08 @ 19:09:34
URL: http://enlivsblandning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0