Barndomsminne med djupdykning

"Tut tut sa båten och så gick bryggan och där stor jag med väskan i halsen och gråten i näven och önskade att jag aldrig kommit med."
När jag var liten skrattade jag nästan så jag grät av den där frasen, allt som gick att få fel var ju fel. Mycket underhållande=) Idag känns den mest bara passande. Det är mest bara fel på allt och jag känner mig i ofas med livet, världen och mig själv.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Usch, vad fel det låter.. Har du inte bra dagar, alls?

2011-09-25 @ 08:41:23
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Julia

Sv; Tack! :)Den är väldigt mysig, en av mina favorit höstkläder :)

Ja, det är sorgligt när man vet att "egentligen är jag sådan, men nu är jag såhär". Men jag tror också det är bra att veta hurdan man egentligen är, då har man något att kämpa för. Så ge inte upp, du kan ännu finna dig själv! <3

Och tack för alla frågor, svarar nästa helg! :))

2011-09-25 @ 15:16:47
URL: http://struntarivaddesager.blogspot.com
Postat av: Emelie

Jag har faktiskt tänkt på det! Ska nog göra så nästa gång, så jag får den där skorpan men får den sådär rinnig och underbar på insidan..



Men stackare. Kyskhetsbältet, är det en tröst?

2011-09-25 @ 16:05:18
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: e





Ja Psykakuten gillar det här med att dela ut "godispåsar" eller erbjuda inläggning. Vet du vad dom säger om inläggningar till mig? Som trygghet? Trygghet, var? Hur? Det är hemskt, man hamnar på obsavdelning tillsammans med ALLA som kommer in innan man sorteras vidare med andra ord är det ofta ett jävla liv på den avdelningen och personalen ska bara observera, det är inte behandling. Man får dela ett helt kalt rum med en eller två andra och dom dyker gärna upp tre på morgonen eftersom det är konstant intag där... Personalen gömmer sig i sin lilla glasbur och korridoren är typ tio meter lång. Trygghet? Jag får ju fasen klaustrofobi av skiten och det är få tillfällen jag känner mig så ensam och otrygg som när jag är där.



Haha det kan jag tänka mig. Små energiska saker är uttröttande om man är gammal. Vår gamla iller tyckte ungefär samma sak om vår lilla skitfia.. ej vi har inte tagit in någon från norge men vi åker dit ett par gånger om året på utställning.

2011-09-25 @ 17:24:42
Postat av: Anonym

Åh det där gick ju toppen! ^^ Kommentaren ovan var min. :P Kopierar alltid in kommentaren jag ska svara på i kommentarsrutan för att bara kunna bläddra upp och ner.



Det är ungefär samma för mig. "vi vet ju hur det blivit förut, så vi vågar inte släppa hem dig". Den brukar jag få höra.



De flesta var likadana när dom var små, men inte den här gamla nu. Hon är 9 1/2 men var en gammal kärring från födseln. Sprang runt och viftade lite på svansen när de andra lekte med en boll eller jagade varandra.

Hur många tar ni med er på utställnibg?

kramar

2011-09-25 @ 17:32:41
Postat av: Elin

Går inge bra med kommenterandet här ^^ Blogg.se har tydligen tagit bort mina sparade uppgifter när man kommenterar.

Senaste kommentaren var också min.

kramar

2011-09-25 @ 17:33:41
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Emelie

Haha, ja, men det är nog för att värmen sitter i och så blir det hårt. Bra tips!



Att bryta ihop med råge är nog inte nyttigt för någon. Försök få utlopp på produktiva sätt - säg, pyssla, lös korsord, skrik i en kudde..?

2011-09-25 @ 22:52:49
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: camilla

JA magknipen gick över så de va skönt :) hatar när man vaknar av det :/



haha jaa men choklad e skoj:D de e nästan så jag måste gå på en såndär nu :D ara för att känna smaken:P e de skillnad på kurs och provsmak?

2011-09-26 @ 07:26:16
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: jessika

kom på bättre tankar och var med i min tävling eller dagens blogg. kram

2011-09-26 @ 07:35:02
URL: http://kallasjessika.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ah, då har vi lite olika definitioner på att bryta ihop. Jag trodde du menar mer seriöst ihopbryt, med självskada och liknande. Men om man bara ligger och gråter och är apatisk, då kan jag se det nyttiga i det.

2011-09-26 @ 11:16:41
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Elin

Åh som vanligt då. De har aldrig funderat på att ge långsiktig vård istället för att bara ha inläggning som alternativ som de ändå dissar sen?

`

De är charmiga på sitt sätt de också. Mindre krävande. Får de vad de vill ha, vilket inte mycket, är de myckit tillfreds med livet.



Får ni plats med så många, fyra menar jag? Stressar de inte upp sig liksom när de åker iväg så? Hur går en utställning till?

kramar

2011-09-26 @ 12:06:08
URL: http://uturanorexin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0