En helg

Kurs hela helgen. Handboll, träningslära, tränarskap, teknisk-taktiska progressionsmodellen, koordination, optimal inlärningsålder, målvaktsspel, nivåanpassa, individ, feed-back, aerob, anaerob... det sprutar ur öronen på mig. Jag har hållt ihop. På något vis. Gått upp tidigt, suttit av heldagar, hört en del nytt och en hel del gammalt. Varit bland folk.

Kanske en prestation. Just nu känns det mest som dumhet. Jag är helt slut i hela kroppen och vill mest försvinna från allt. Allt är ömt och känns mosat. Jag är fetast i världen. Jag är en dålig tränare. Jag är ful och äcklig. Jag önskar mig bort, bort bort. Jag är stressad. Jag har inte tränat under helgen (gå och dö latmask, fetto). Varför förstår jag inte att det är överkurs för mig att ge mig in i sånt här?

Kommentarer
Postat av: Malin

Lilla vännen! Jag tänker på dig, det är bara att höra av sig om du vill prata. <3

2011-09-04 @ 22:08:18
URL: http://jazzyjazzy.blogg.se/
Postat av: Elin

Bara för att du inte tränar på tre dagar betyder inte det att du är fet, eller lat, eller äcklig. Du tränar som en galning annars, din kropp är bara glad för vila.



Hur kommer det sig att du har problem med magen? Har du alltid haft det eller är det en effekt av något?



Du är inte dum för att du har en äs, ditt iq dör aldrig, det vilar nu - men det är inte borta.

kramar

2011-09-04 @ 22:43:44
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Julia

Hanna, ge dig beröm för att du klarat av att göra så mycket! Det är verkligen starkt gjort <3 Du är verkligen inte fet, om du var en dåligt tränare skulle du inte vara tränare, och du behöver vila. Styrkekramar <3

2011-09-06 @ 20:26:48
URL: http://struntarivaddesager.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0