Mitt liv just nu

Ibland undrar jag om det vore skönt att gråta.

Jag gör det sällan.



Just nu är nog inget bra. Jag känner mig lyckad om jag är hungrig. Det är fel. Jag går i sirap, allt är tungt. Igår cyklade jag en kvart för att köpa kaffe. Det var som en mental bergsbestigning. Hela kroppen vill bara sluta vara med. Det är psykiskt. Jag orkar rent fysiskt när jag väl släpat mig iväg ut genom dörren men psykiskt klarar jag inte mycket. Jag älskar att promenera. Verkligen. Det är något jag alltid gjort, oavsett hur jag mått. Nu orkar jag knappt det. Jag kan gå ut och sen få kämpa mot längtan efter att gå hem och lägga mig i sängen och bara slippa allt. Jag får tvinga mig att göra allt.

Jag går upp i vikt av min inaktivitet och försöket att äta mer normalt. Helt uppenbart räcker inte ett träningspass om dagen om man sitter still resterande timmar. Jag hatar mig därför och får ångest som byggs på under några dagar och sedan orkar jag inte mer. Fler stygn (hur i hela friden kan någon glorifiera skiten). För lite sömn. Trött, arg och ledsen.

Jag vill bara gräva ner mig under täcket. Slippa vara med, men jag får inte. Jag måste.



Älsklingsskrot, alltid saknad.

Kommentarer
Postat av: Patricia♡

Jag har inga ord att skriva som kan få dig att må bra. Ledsen hjärtat<3

2011-09-21 @ 13:08:38
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Julia

Igen en gång har jag inga ord. Ge inte upp <3 Ta dig vofflan som du skrev om i förra inlägget, visa äs att det är du som är starkast. Du behöver inte gå ner i vikt och du går inte upp i vikt bara av att äta. Förstår nog att det är lättare sagt än gjort. Var stark, kom ihåg att du är en jättefin person! <3



Sv; Tack för orden, ska följa ditt råd <3



Kramar <3

2011-09-21 @ 15:12:30
URL: http://struntarivaddesager.blogspot.com
Postat av: Sara

Kämpa vidare och tänk på hur lång väg du har gått redan. Jag tror att allt kommer att gå bra för dig, ibland är det skönt att bara få gråta så gråt så mycket du vill

Kramar

2011-09-21 @ 15:41:38
URL: http://resanmotsundvikt.blogspot.com/
Postat av: Petra

tur det, för den personen menar inget illa och det vet både jag och du. Även om hatet växer fram när kommentarerna härjar ;) jag förstår dig väl.



Ja varför är vi så himla feta och fula?! eller är vi det? ;) NÄÄÄÄÄ. Tänk om, tänk rätt, tänk logiskt.

Kram

2011-09-21 @ 16:25:14
URL: http://barapetriis.blogg.se/
Postat av: Elin

Där kan du nog ha en poäng, ätstörda behandlas alltid på ett annat sätt, oavsett om man slutar eller börjar med något. Men du vräker ju knappast i dig kilo med godis.



Jag har en strävhårig så hon duger då? ^^

kramar

2011-09-21 @ 20:00:29
URL: http://uturanorexin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0