Jag hatar byxor

Skitdag. Gå i snöblandat regn tills låren domnar. Bli halvt nedsprungen av en skolklass som skulle tränga sig på bussem och värst av allt. Försöka köpa byxor. Jag ger upp. Jag måste vara enda kvinnan på jorden som inte vill ha tighta jeans. I alla fall verkar det så på utbudet. Det finns inget annat, om man inte råkar väga under 45 kilo då. Jag har helt uppenbarligen sveriges största lår och rumpa för det finns ingenting som inte sitter slickat där. Utom mjukisbyxor och tanken var at jag skulle ha ett par byxor som inte ser ut som jag kommer direkt från träningen eller skogen.

Varje par jag provade förde tankarna till Sällskapsresan snowroller... när Stig-Helmer ska prova pjäxorna och dagdrömmer.... istället för betongingjtuning när han ska sänkas ner i vattnet räcker dom fram ett par slalompjäxor och säger "just put these on". Precis så kändes alla jävla byxor. Så, nu har jag fått ångest, blivit störst i världen och insett att jag får gömma mig i skogen där jag helt uppenbarligen hör hemma för några andra byxor kommer jag inte få tag på.

Kommentarer
Postat av: Patricia♡

Som vanligt träffar dina inlägg mig. Samma tankar jag..

2012-04-21 @ 01:39:51
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

Är det inte komiskt att efter vi pratat om det här med byxor så föll jag idag in i ett ångestanfall pågrund av att jag inte fick på mig mina gamla.... Faan

2012-04-22 @ 00:09:08
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Elin

Det är vi sannerligen inte. Har tappat bort den förmågan, men det är kanske ätstörningens fel det...?



Och vissa butiker har inga storlekar för vuxna människor ja, tror inte du ska tolka det som att du är överviktig, butikerna är lite snedvridna numera.

kramar

2012-04-22 @ 14:33:18
URL: http://uturanorexin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0