Dag efter dag

Det fortsätter vara tungt här. Tungt för mig. Jag mår dåligt, har svårt att ta mig i säng för ångesten är äckelhög på kvällarna. Går runt och är gråtfärdig hela dagarna. Är sugen på massa mat som jag konsekvent vägrar mig själv. Sunt och friskt. Eller inte. På fredag är det möte med fk och af (umia-projektet). Jag har inga förväntningar, inga tankar. Kommer sitta som sist. Nicka, vara tyst. Försöka förstå, försöka reda ut hur i hela friden jag ska orka ägna mig åt något som involverar gå upp på morgnar, folk och ansvar. Men det är väl ett problem jag får ta då.

Kommentarer
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

gå upp på morgnar, folk och ansvar, det där är exakt sådana där saker som jag inte klarar av i nuläget. Sambon sa att han kunde fixa jobb till mig nu under julen om jag ville, men jag kunde bara inte tacka ja. Bara att han ställde frågan fick mig att gråta och må dåligt av stress. Det är ju helt galet att man ska bli så knäckt bara av att tänka tanken. Men nej, jag kommer inte jobba i jul, jag fixar det inte. Kanske går det jättebra för dig och du kommer fixa det, eller så går det mindre bra och då ska du inte känna dig misslyckad för det utan vara stolt över dig själv att du faktiskt försökte.

Vet du, jag tänker inte försvara mig eller sådär i kommentaren du skrev för ja, innerst inne finns det säkert något som tycker du har rätt, men idag är jag inte sådan att jag kan erkänna det utan tycker att jag själv vet bäst om mig. Ja du fattar haha:)

Kram

2012-11-20 @ 13:40:44
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: J

Tack! (Fick kommentar av dig på en annan av mina bloggar så du inte undrar vem fan jag är). Hoppas det går lite lättare för dig också snart.

2012-11-20 @ 15:12:46
URL: http://enrymd.blogg.se
Postat av: Maja

Hoppas verkligen att stegen snart blir lite lättare, för nu låter det verkligen som att du släpar dig igenom allting - Så vill vi inte ha det.
Kämpa på, jag tror på dig!
Kram! <3

2012-11-20 @ 16:04:10
URL: http://cuilenya.blogg.se
Postat av: Elin

Är du inte redo och inte orkar med massa projekt och tider att passa och saker som måste göras är det ju självklart, borde vara i alla fall även om det nödvändigtvis inte innebär att alla håller med (dumma myndigheter), att du inte ska behöva göra det. Du gör vad du klarar, och just nu är det svårt bara att klara av att gå upp ur sängen, då får det vara det som du kan jobba med, som start för att ta dig vidare så småningom?

Det är jobbigt, när kroppen inte följer "normala" regler och mönster blir det väldigt svårt att hantera det, särskilt om man blir bemött som du blivit pga det.
kramar

2012-11-20 @ 17:45:58
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0