En liten ryggkrasch

Tusen tack för alla kommentarer. Ibland är det rätt fint att logga in och se att någon bryr sig nog för att skriva ett par ord till mig.
 
I torsdags klättrade jag. Förkylningen började släppa lite och det kändes skitbra. Klarade en del som jag var jättenöjd med. Sen gjorde jag illa mig i ryggen. Kändes inte så illa först så jag provade lite till. Sedan kändes det så illa. Kunde inte böja mig överhuvudtaget, kunde knappt gå. Fick be om hjälp att ta av mig skorna och plocka ut sakerna ur skåpet. Tog mig en bit hemmåt och blev sedan hämtad av Jonathan som undrade om vi skulle kolla upp den men efterseom jag inte hade några neurlogiska symptom och kunde ta mig framåt på egen hand bestämde vi oss för att strunta i det. När jag skulle gå ur bilen hemma fick vi ändra oss. Jag kunde inte gå. Det gjorde så ont i ryggen att försöka stödja på ett ben i taget att knäna bara vek sig.
 
På akuten hände det vi förutspått, inget. Eftersom jag dessutom är välkänd psykpatient hände ännu mindre. Vi var inne för ungefär ett halvår sedan när Jonathan hade ryggskott och det gjordes betydligt grundligare undersökningar då än nu. Detta trots att jag hade en akut skada och hans hade kommit smygande. Men men, det kanske berodde på att vi hade olika läkare. Erbjöds lite morfin men tackade nej (pillervägrare som jag är). Sen fick jag stappla hem.
 
Idag har jag kunnat gå... men eftersom jag har såpass ont har jag gått och spänt mig vansinnigt och är helt sned i ryggen för att ena sidan är helt ihopdragen. Varken snyggt, praktiskt eller skönt. Tur att jag har en sjukgymnast hemma som kunde låna hem tens för smärtlindring och lite muskelavslappning. Nu hoppas jag bara att det här går över fort för jag håller på att bli galen av att inte kunna träna. Först förkyld och nu immobil. Hela kroppen är knäpp och rastlös.

Kommentarer
Postat av: Maja

Åh, hoppas verkligen att ryggen din blir bättre snart. Förstår att du blir rastlös eftersom att du knappt kan gå, det skulle jag också blivit...
Massa kramar till dig! <3

2012-11-04 @ 16:50:06
URL: http://cuilenya.blogg.se
Postat av: Diana Doss

ojojoj, du har verkligen fel bild av människorna i det landet kan jag säga!! de är 1000000 ggr trevligare än svenskar, de pratar med varandra oavsett om de inte träffats innan. trevliga och hjälpsamma är de :)

haha, ja vi får göra det ;)

2012-11-04 @ 18:27:51
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Katarina

Hoppas din rygg slutar bråka med dig, och att du mår bättre snart. Jag har också ont i ryggen sedan ett par dagar, men inget akut och ingen olidlig smärta, utan mer ett otrevligt molande. Vill inte söka hjälp eftersom jag vet att jag kommer få ungefär samma bemötande som du, dvs oavsett vad jag söker för så blir anledningen psykiska besvär, och jag får råd om att ta en alvedon eller något lugnande så går det säkert över snart...Tack så mycket! Styrkekram!

2012-11-05 @ 14:06:09
URL: http://www.attlevalivet.blogg.se
Postat av: Maja

Sv: Gröt är så underbart gott så det inte är sant!

2012-11-05 @ 16:50:38
URL: http://cuilenya.blogg.se
Postat av: Diana Doss

ja, pumpapaj är faktiskt väldigt speciellt.... men jag tycker om det! :)

jo, det finns ju korkade människor överallt... man ska inte dra alla över en kant heller. men det jag minns mest av folket är hur trevliga de var! :)

2012-11-05 @ 18:01:25
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Martin J Sällberg

Grattis till din pillervägran! Eftersom jag inte tror på psykologim pillervägrar jag också, älkommen att läsa och kommentera bloggen jag länkar till! Om kommentarsfälten krånglar, eller du inte vill att alla ska läsa din kommentar, kan du kommentera mig med email.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0