Träna, träna och träna mera!

Efter att jag gjorde illa ryggen har jag spenderat mer tid på gymmet, först för att det var den enda träniengen jag kunde utföra och för att jag behövde rehaben för att bli återställd så fort som möjligt och sedan efter dt för att fortsätta bygga upp framförallt bålstabiliteten för att minska risken för framtida skador. Ja och minska mitt ryggont jag alltid dras med om jag inte tränar ordentligt. Mina bästa kompisar under den här tiden har varit bollen, pinnen och mattan. Perfekta hjälpmedel för bålträning och rörlighetsträning.
 
 
 
Sen, om någon någon gång funderat på att gå till gymmet men fegar för att det känns som alla andra ser ut som jättebiffar och har värsta häftiga träningskläderna så rekomenderar jag att träna samtidigt som mig. Det här är min standardoutfit, urtvättade blekta mjukisbyxor med klorinfläckar och en t-shirt som jag fått gratis. Just den här dagen står det stockholms idrotsförvaltning på bröstet och handslaget på ryggen. Kommer från när jag för rätt många år sedan ibland var ute i skolor och hade handbollslektioner för lågstadiebarn på deras gympa. Mössfrisyr på det.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maja

Ryggen börjar alltså bli bättre? Hoppas verkligen att den snart är helt återställd!
Haha, jag skulle nog träna samtidigt som dig då. Är så långt ifrån biff man kan komma, tacka vet jag att springa i skogen!
Kram! <3

2012-11-24 @ 16:21:13
URL: http://cuilenya.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Haha, då kan de träna med mig också!! Är verkligen inte snygg när jag tränar. Blir mest irriterad på människor som det känns som om de klätt upp sig för att träna (eller träna och träna, visa upp sig och kunna säga att de varit på gymmet).

Ambitiös, nja, då hade jag nog fått lägga ner mer tid och byta oftare, men så fort julen är slut så kommer min gamla tillbaka haha:) Bara man trivs med sin egna design så spelar det ingen roll hur många år man har den:)

2012-11-24 @ 20:42:04
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: fanny

Svar: Det är skönt att läsa att det finns andra med "specifika krav" på hur man ska klä sig och se ut:) Jag tycker inte vi ska se oss som onormala eller något likande, kanske lite speciella och unika, men det är alla människor.. Tack för din kommentar och att du delar med dig av dig själv! :)

2012-11-25 @ 12:15:02
URL: http://blanchettleaf.blogspot.se
Postat av: vonskareng

åh tack för tipsen! dock tycker jag mera om lättprodukter, vet att det låter som bullshit och "ätstört" men jag har alltid gjort det.. dock äter jag ju yoghurt med socker i, den har högre fetthalt, då känner jag ingen skillnade liks :) tkr inte om den tjocka konsistensen (och mjölk... hua, vill ha den "TUNN" hehe) - men! typ..gräddsås! det är gott! har bara inte funnit ngn soya utan vete?!

2012-11-25 @ 12:20:15
URL: http://vonskareng.blogg.se
Postat av: vonskareng

åh ryggproblem... min har alltid vart lite sned... och därmed så otroligt jäkla känslig...när jag fortf gymmade gick jag också klädd så där :D

2012-11-25 @ 12:21:12
URL: http://vonskareng.blogg.se
Postat av: Elin

En kram hade inte varit tokigt alls. faktiskt inte fått någon på flera dagar, så din cyber-kram är värd mycket. Och kämpaglöd är välkommet, vet inte riktigt vart min tagit vägen. Den kanske tagit semester eller så har jag använt allt jag hade. Eller så har jag aldrig haft någon, bara sprungit på ändå.. :S

Tränar du på gymmet, numera, för att träna upp ryggen eller fortsätter du fastän din rygg inte behöver det, pga äs?
Kramar

2012-11-25 @ 17:23:19
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Diana Doss

jo, fast det kostar mkt mer att göra det när det är en tjej... :/ men jag har inget emot kattungar! fast mamma och pappa är mindre pigga på det... -.-

söta namn eller med betydelse vill jag helst ha :)

2012-11-26 @ 00:54:27
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Sv: Fytusan vad jag behövde den där kommentaren! Tack för den. :) Du har verkligen sååå rätt! Det finns nog inget "rätt eller fel" när det gäller en viktuppgång. Alla kräver och klarar av olika. Och oavsett "vilket sätt" man väljer så ska man ändå Upp, vilket är det som är viktigt i mitt läge.

Ska nog sluta oroa mig för att gå upp i vikt på "fel sätt". Har känt mig fruktansvärt stressad över att jag inte vågar äta sötsaker. Visst, det är fortfarande så att jag inte vill sitta där som normalviktig utan att ha ätit en enda sötsak på vägen upp. (Vill ju dumt nog?! "passa på" att njuta). Men vad jag tror så kommer det inte att bli så heller. Modet kommer nog så småningom det med!

Och som du sa så tröttnar man på att frossa sig upp i vikt med kakor och dyl. Njutningen kommer nog att försvinna då. Bättre att äta lite sötsaker någongång ibland, i måttlig mängd. Precis som det ska vara hela livet!

Nåväl, tack för din kloka kommentar. Den gav mig mycket! Kram!

2012-11-26 @ 18:58:57
URL: http://vagenupp.blogg.se
Postat av: Anonym

Gillade din klockrena kommentar på "vägenupp". Så bra sagt!

2012-11-26 @ 22:33:16
Postat av: fanny

Svar: Åh tack detsamma:D Vad snäll du är!! Alla är vi olika och unika, så jag försöker inte se mina "egenheter" som en skam. Jag gjorde det förut. Tyckte att jag var världens konstigaste människa. Ok, mössa är skönt att ha på sig:) Och egentligen, vad gör det om vi ser ut på ett visst sätt? Det är vårat liv och alla ska få se ut hur de vill! kram!:)

2012-11-27 @ 00:50:56
URL: http://blanchettleaf.blogspot.se
Postat av: vonskareng

MEN GUD!!! FRIENDS OF ADAM!!! åååh tuuuusen tack för tipset! måååste dit typ... SNART! min pojkvän bor på söder så det är ju jättebra! de verkar ha hur mkt som helst ju till bra priser! både gluten o laktosfritt! jisses vad bra!

postar fö ett inlägg om lättprodukterna och vägandet.. :) så kanske det blir mera lättförståeligt, kan tänka mig att det säkert finns flera som undrar över det! kram!

2012-11-27 @ 09:52:49
URL: http://www.vonskareng.blogg.se
Postat av: Maja

Sv: Haha, det där med gamla träningskläder känns igen. Jag hade nästan samma kläder under större delen av mellanstadiet.

2012-11-27 @ 16:46:13
URL: http://cuilenya.blogg.se
Postat av: Elin

De smakade choklad. Riktig mjuk choklad som har lång eftersmak. <3 tack

Okej, det låter ju ändå vettigt, så länge det hålls på den nivån, men som du skriver längre ner, gränsen mellan tvång och sjukdomstvång är ytterst liten.
kramar

2012-11-27 @ 18:08:09
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Diana Doss

hmm.. ja det var ingen dum idé faktiskt! jag gillar ju disney så har försökt tänka ut en del namn därifrån :)

ja, men det kanske ändå blir så att jag får en kull med katten! :) om mamma lyckas övertala pappa. men jag hoppas det! en kull, sen kan vi kastrera henne.

jo, jag vet.. :/
hur är det med dig?

2012-11-27 @ 18:29:56
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0