Nae

I'm not fucking okay!!
 
En bekant sa till mig "Herregud, hur kan dom säga att du är för frisk för ätstörningsvård".
 
Jag orkar inte slåss för det längre. Om jag vill ha hjälp måste jag gå ner tjugo kilo. Eller börja spy upp allt jag äter. Jag har ingen lust med något av det. Inte egentligen. Jag vill vara vältränad, jag vill vara stark. Jag vill orka träna jämt. Men jag är sjuk. Jag får ångest av mat, jag är upptagen av att tänka på mat i stort sett all min vakna tid. Jag hatar min kropp. Jag köpslår, kompenserar, drar ifrån, tänker, planerar. Fantiserar. Ni vet.
 
Jag har ångest annars också. Över annat. Eller mer över inget alls. Som jag inte riktigt kan hantera jämt. Som jag inte alltid står ut med. Så jag skadar mig själv, för att få andas. Igen och igen. Jag är nedstämd, eller deprimerad. Less, trött, ointresserad och utan livslust. Jag har en mage som förstör mycket som bråkar och stör. Jag har adhd. Jag ska utredas för asperger.
 
Jag kan bli okej. Jag måste tro det, annars orkar jag inte. Men just nu är jag långt därifrån.
 
I'm not okay.

Kommentarer
Postat av: Maja

De ser aldrig oss som inte har några problem som syns, vilket är hemskt. Jag har blivit av med de flesta av mina symptom, men det bor fortfarande några kvar inom mig vilket inte alls uppskattas. Ibland önskar ajg att jag kunde vifta med ett spö för att få bort det, men tyvärr är ju det omöjligt...
Kram <3

2012-10-25 @ 16:19:47
URL: http://cuilenya.blogg.se
Postat av: Diana Doss

det är trist att så många har sån okunskap om att äs sitter i huvudet..... men ge aldrig upp!! bara för att andra klassar dig som frisk betyder inte att de vet vad som snurrar i ditt huvud, det är bara du som vet. och när mat inte är en så stor grej längre, DÅ är du iaf på god väg mot det friska. då är du nära. håll ut!!

sv: jo fast jag har ju liksom gått och letat jobb som en tok och så ringer DOM mig och jag missar samtalet -.- kunde ju kanske lett till fler jobb??! :/

åh, tack! ♥

2012-10-25 @ 17:41:56
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Lissie

Det låter ju så enkelt, det där att tro på att det kan bli bra. Fast det är jätte-jättesvårt.

Hoppas att du kan få någon bra ätstörningsvård. Om man känner att man behöver det så tror jag att det är så. Kram

2012-10-25 @ 19:57:46
URL: http://fairlynuts.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0