Själen klädd i kortkort

Ok nu undrar jag, varför i hela jävla friden tycker ångesten att det är okej att våldta mitt inre vareviga dag? Klär jag min själ i alltför utmannande klädsel? Kommer domen bli att det är jag som gör fel. Ja självklart. Det är ju bara jag som kan göra något åt problemet. Det är ju mitt fel att jag går runt och blottar min själ i urrigning och kort kjol. Mitt val att jag passera mörkerskogen på väg hem.
 
Men var köper man pösiga byxor och för stora tröjor åt sin själ?

Kommentarer
Postat av: Lissie

Säg till mig om det om/när du listat ut det...

Okej, vuxenpsyk kanske inte är det bästa om man har, eller har haft, ätstörningar. Och inte "vanliga" dietister heller. Det finns ju dietister på ätstörningsenheterna som verkar ha rätt bra koll. Fast kanske svårt att få en tid där om man är friskförklarad. Detta larv om diagnoser hit och dit hela tiden... Men visst, du kanske inte äter för lite. Helt galet låter det ju inte. Hoppas du kan hitta någon balans som funkar för dig! Kram

2012-10-13 @ 11:03:28
URL: http://fairlynuts.blogg.se
Postat av: Eriiza

Då handlar man på Shock! ;D

Jaha, men på t.ex en teater så är det minst en paus
under föreställningen, vanligtvis 2-3 stycken.
Är inte det bättre? =)
På bio är det ju ingen alls.

2012-10-14 @ 23:22:46
URL: http://eriiza.webblogg.se/
Postat av: Maja

Stadium/Intersport osv. Mysbyxor för hela slanten. Hade en period då jag bara klädde mig i mysbyxor och stora tröjor. Numera har jag mest mjukisar på helgen, men de stora tröjorna kan jag inte riktigt släppa. Men det är för att jag verkligen trivs i det.. Ett par tighta byxor och hoodtröja = underbart! :)
Kram <3

2012-10-15 @ 16:22:19
URL: http://cuilenya.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0