Vi repriserar

Det gick som det gick, det blev som förut. 
Allt kämpande senaste två veckorna blev för mycket igår när jag var alldeles för trött, när jag började dagen med att försova mig. När jag inte tränade och när jag åt en stor lunch. Det rann över. Det vanliga. Hyperventilera lite här och lite där och rundgång i huvudet. Järnspikar genom bröstkorgen, vrålande ångest och slutligen rakblad i huden.
 
Vad som känns lite jobbigt är att ingen ser alla dom dagarna som gått sedan senast. Ingen ser hur jag kämpat och slitit och gått emot. Det omvärlden ser är att jag återigen fallit. Det ingen reflekterar över är att jag återigen reser mig och fortsätter. Det enda som uppmärksammas är hålen i min hud (men dom i själen då?).
 
 
Idag har jag planterat om lite kryddor som skulle in från balkongen och så har jag klättrat. Klättra är bra. Det är i stort sett bara där som jag närapå alltid lyckas få vara ifred från ångesten. Det är fint.

Kommentarer
Postat av: healthyy.blogg.se

Det låter hemskt med ångest attacker, min mamma har också det :/
Hur var det du började få problem med maten?

2012-10-21 @ 22:38:46
URL: http://healthyy.blogg.se/
Postat av: Eriiza

Yay, om du missade, så finns det bild uppe på nya håret! =D

2012-10-22 @ 01:33:01
URL: http://eriiza.webblogg.se/
Postat av: Vonskareng

Jag har en otroligt känslig mage; systemet stannar lätt upp så att säga hehe o jag får "laktosmage" av för mkt laktos, samlar på mig luft som ger magknip osv.. Vart så sen jag var typ 13 men det har blivit mera påtagligt det senaste året.. Nu mår magen helt bra typ iaf:)) vilket är väldans skönt! (O det sen jag tog bort gluten innan sommarn, o laktosen för ett litet tag sedan!) vet inte om jag är intolerant eller ej, ska till allergimottagning väldigt snart.. Fick nämligen anafylaktisk chock förra året av grapefrukt..så vi ska kolla upp det :p ...jag har min mat på särskilda hyllor hemma o allt är välförpackat i massa påsar (både min och de andras).. Diskar allt noooga också o tillagar min mat för sig osv...:)

Ta hand om dig <3 så gott det går iaf!!

2012-10-22 @ 06:22:26
URL: http://vonskareng.blogg.se
Postat av: healthyy.blogg.se

okej det låter jobbigt men hoppas det blir bättre med tiden :)

2012-10-22 @ 15:56:44
URL: http://healthyy.blogg.se/
Postat av: Maja

Jag förstår dig verkligen då folk säger att de bara ser en falla men inte allt det andra man gör för att faktiskt överleva.
Du är stark som klarar så många dagar utan att skada dig själv, för det är det som du behöver höra. Alla faller någon gång, och ju mer du känner att du faktiskt får någonting tillbaka för att inte falla, ju mer sällan borde du göra det.
Jag tror på dig.
Kram<3

2012-10-22 @ 16:26:07
URL: http://cuilenya.blogg.se
Postat av: Eriiza

Tack så mycket! =)
Blev faktiskt nöjd med håret!

2012-10-22 @ 17:57:42
URL: http://eriiza.webblogg.se/
Postat av: Katarina

Försök att lyssna på dina egna kloka ord. Två veckor av kamp är en evighet, och du ska vara väldans stolt över dessa två veckor och stryka ett streck över fallet som nu skedde. INGEN går en spikrak väg fram i sitt tillfrisknande. Alla får bakslag, ofta gång på gång, men förr eller senare går det längre och längre mellan gångerna, och tillslut finner du det livet du förtjänar. All styrka!

2012-10-23 @ 13:45:46
URL: http://www.attlevalivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0