Det går bra nu... eller inte

Igårkväll var det tydligen något i luften, vädret eller bara en hög tillfälligheter som slog sig ihop. När jag som sista patient för nattpasset var färdigsydd och sköterskorna höll på att slänga soporna och städa upp fick jag höra av min favoritsköterska (samma som sist) att samtliga självskadepatienter hon känner hade varit inne under kvällen och natten. Alltså verkligen alla. Spännande hur det kan bli ibland.
 
Jag var som sagt sist och kom hem vid sexsnåret imorse och mötte Jonathan vid frukostbordet innan jag fick sova några timmar. Därefter psyksamtal och lite klättring som tack och lov gick bättre än sist och det kändes riktigt kul. Innan migränen slog till. Jag fick prova migränmedicinen jag fick utskriven för ett bra tag sedan men turligt nog inte haft behov av att prova och den mildrade det i alla fall såpass att jag inte behövde ett tyst mörkt rum i tre timmar och det är väl en vinst även om jag hade kunnat önska att det försvann helt när jag för en gångs skull vek mig och provade en ny medicin.
 
Nej, den senaste veckan har inte varit bra, mens och migrän och ångest och vänner som mår dåligt. Hu.

Kommentarer
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Detta var ärligt talat mitt första försök till att fota fjärilar och då var ju inte detta så planerat heller, hade jag varit mer förberedd så kanske det hade blivit bättre. Denna "sommaren" har jag knappt sett några fjärilar heller, det var en slump att jag sprang på denna i Grekland.

Jo, jag är likadan. Lyssnar, peppar och försöker finnas, hur man själv mår och påverkas skjuter jag undan.

kram

2012-09-13 @ 13:41:18
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Elin

Hm, är ju lite underligt det, alla patienter på en kväll. Tråkigt och smärtsamt. Att folk inte får bättre hjälp än att det behövs. ÄVen om det tar ett bra tag innan man tagit sig ur ett självskadebeteende hoppas man ju ändå på att många fler fick rätt hjälp. Som du, en annan vårdform kan antagligen inte göra saker värre?

Stentorpet är ett aktivitetscenter för psykiskt sjuka. Typ första steget för att komma ur isoleringen hemma, som psykiska sjukdomar ofta bidrar med. Har hunddagis en gång i veckan och två på ett äldreboende.
kramar

2012-09-13 @ 15:38:13
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Maja

Oj, alla på en kväll... Det är sjukt att det är såpass vanligt ändå. Har ju aldrig fastnat i "självskadebeteende-fällan" men jag förstår att det måste vara sjukt jobbigt för dig att behöva kämpa med det och äs på en gång.
Kram <3

2012-09-13 @ 16:47:01
URL: http://cuilenya.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

H, du borde verkligen få må så mycket bättre. Varför går det onda i oss aldrig över?..

Haha, jag är ju tvärt om, får ångest av att inte ha naglarna målade. Känner mig naken. Helt galet!

2012-09-14 @ 14:01:59
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Maja

Sv: Finns det ingen hjälp då kan få så att det blir lite lättare för dig? Någonting borde ju kunna göras, eller ? <3

2012-09-14 @ 16:06:35
URL: http://cuilenya.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0