Dagens spännande fakta

Idag blir det lite lista, kopierad från en blogg, läst på många.
 
Hur såg du ut för ett år sedan?
Ungefär såhär, fast den är från slutet av mars men i alla fall.
 
 
Vilket är ditt mest använda ord den här veckan?
Jadu, mest använda frasen är nog "Hej skitungar/namn på illern".
 
Har du någon fobi?
Emetofobi, kräkfobi.
 
Vad är det godaste du ätiti hitills i veckan?
Hemgjord nästan rawfoodbar, kakaon är inte raw men annars så. Eller möjligen den skopan lakritsglass jag åt i onsdags. Hemgjord den också.
 
Vad är det finaste någon sagt till dig idag?
Jonathan berömde mitt löpsteg. Han sa att det alltid ser så lätt ut när jag springer att brukar fundera över varför jag inte tar i.
 
När kände du dig riktigt nöjd med dig själv senast?
Riktigt nöjd? Det vet jag faktiskt inte men jag väl rätt nöjd när jag äntligen toppade en led av grad 6c+ som jag jobbar på länge och som hade en snortung start.
 
Vad tror du kommer bli roligast i helgen?
Städa lägenheten.. haha nej jag är rätt säker på att det blir att gå och titta på klättertävling imorgonkväll med några av världens bästa damer. Eller om vi får till utomhuspremiären.
 
Vilken är din pepplåt för tillfället?
Det är ofta något från green days album american idiot eller kanske solen i ögonen med winnerbäck. Eller alltid rött, alltid rätt, imperiet. Äsch, jag har ingen särskild just nu men dom brukar få igång mig.
 
Vad har du sysselsatt dig med då du haft dötid i veckan?
Egentligen är ju praktiskt taget all min tid dötid eftersom jag inte har någon sysselsättning så svaret är väl träning, illergos, illerträning, illerstädning, promenerande och en himla massa flängande i kollektivtrafiken.
 
Har du gjort/kommer du göra något du inte gjort förut i veckan?
Stuckit en iller för att kolla blodsocker, därefters tuckit mig själv för att testa mätaren. Gjort (nästan) rawbars.
 
Vad oroar du dig för?
Allt. Mer eller mindre men typ allt. Eller, av någon dunkel anledning inte för att Jonathan ska lämna mig trots att han har all anledning att göra det egentligen. Fattar inte hur han står ut.
 
Vem är den kändaste personen du sett på senaste tiden?
Ehe, ja känd för klättervärlden iaf, Matilda Söderlund som är en av sveriges bästa klättrare, förmodligen den bästa. Eller ja min veterinär har ju figurerat i tv och radio ett par gånger så lite känd är hon väl. Annars är det tunsått på den fronten.

Vad har varit mest förvirrande på senaste tiden?
Hela situationen med min vård tror jag.
 
Hur ser dina senast tagna webcam-bilder ut?
Webcam? Aldrig haf, aldrig använt så mobilkameran får kanske duga?
Min favoritblomma tussilago på ogästvänlig mark.
 
Korsordsbild som skulle skickas till ett gäng"tanter".
 
 
Har veckan varit bra än så länge?
Nej inte direkt.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: beayourdreams.blogg.se

Förstår känslan.. Att träffa många olika psykologer och så vidare ger ju en bild utav hur de kan vara. Alla är olika.. Vet att mammas psykolog var helt färglös, stenansikte och så vidare till en början. Sen nu när de träffats flera gånger har han liksom öppnat sig, skämtar mycket och skrattar. Men om du bara ska ha den här under utredningen så kan det ju vara skönt också.. Men vem vet, nästa gång kanske han överraskar dig med att vara hur "normal" som helst? Ja men exakt, precis så en terapeut ska vara! De ska vara avslappnade, kunna svära, skämta och så vidare.. Annars är det ju bara stelt.. Hur kul är det?

Nej exakt.. Det är kanske det jag måste lära mig. Bara slänga ihop någon gryta/ mat och inte ha koll på hur mycket jag får i mig från alla livsmedel! Det jobbiga är dock att de dagar jag inte har koll på ibland går överstyr; äsch, jag har ändå ingen koll så jag kan lika gärna äta ännu mera.. Så äter jag för mycket istället.. Men jag kommer finna balans till slut! Som igår kväll åt jag yoghurt + keso + havreringar + mango till kvällsmål.. Redan där hade jag "ätit för mycket" enligt min kalorigräns.. Eller ja.. "den utsatta kalorigränsen för alla tjejer".. Jag var fortfarande hungrig så jag tog senare en banan + jordnötssmör.. Då hade jag helt plötsligt ätit ännu mera utöver det jag skulle.. Vilket idag gett mig fet ångest.. Men jag drar inte ner maten för det..! Men det är himla svårt.. Jag vet ju också att jag tränar och rör mig mycket så det är ju inte så konstigt att jag är extra hungrig! Men är ju så rädd att gå upp i vikt liksom.. Ja du förstår nog <3 Ja! Koka i bitar är ju as bra! :D Det gjorde jag alltid förut ;) Det är bara att kämpa på raring, till slut går det lätt som en plätt!!

Åh.. Alltså att jag blandar ihop alla ingredienser (well, dubblar satsen kanske..) och slänger ner i en avlång sockerkaksform? Det kan ju vara något! :D Tack för tipset.. Då kan jag ju slänga ner lite nötter och så vidare utan problem.. Yey! :D

2013-04-13 @ 10:22:55
URL: http://beayourdreams.blogg.se/
Postat av: Elin

Det stämmer nog. Det krävs ganska mycket arbete för att alltid få undan ångesten. Det brukar gå sådär.

Får de bara rått kött? Inget annat? Herregud vad tjocka våra hundar skulle bli om de fick i sig mat enbart genom rått kött ^^ Men det är lite varierande storlek på dom nu så vissa kanske skulle behöva lite extra kalorier :P
Haha ja, vissa hundars energiomsättning är makalös. Valpen (den gamla/numera enda) skulle bli omhändertagen av hundsocialen, om det fanns någon, pga att de skulle tro att inte fick någon mat. Hon får 50 % än den hund som väger 5 kilo mer än henne, och hon växer inte :P
Saknar du hund?
kramar

2013-04-13 @ 14:37:47
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Maja

Sv: Ja, man får alltid hoppas. Men själva poängen med att hon ville träffas var ju att F & J insåg att jag nog behövde någon typ av samtalskontakt pga av min prestationsångest. Är fortfarande förvånad över att de faktiskt tog det på allvar, för jag vet flera som är stressade.
Kram! <3

2013-04-13 @ 15:24:41
URL: http://cuilenya.blogg.se
Postat av: Diana Doss

hmm.. jag kanske ska ta och kolla på fodret, det är pappa som köper maten till dem (OCH göder dem...)

men bara säga att du inte känner dig bekväm med dem du har nu och gärna skulle vilja prova någon annan. de kan ju inte ställa dig i kö igen pga det!? ja menar, du har ju väntat länge och nu är det DIN tur, då kan du ju inte halka längst bak i kön igen.

tvekar på att det blir någon promenad... iaf inte i det här vädret... men fick jobb imorn, fast bara 9-12 så det kan jag väl stå ut med...

2013-04-13 @ 15:41:17
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0