En del saker är bara inte kul

Vägning. Jag gillar inte sådana dagar. Kommer aldrig göra. Det är väl bara att hoppas att det blir aningen mindre vedervärdigt ångestframkallande någon gång i framtiden. För som det är nu vill jag inte äta i tre dagar innan det är dags. På ett ungefär så känns det. 
 
Imorgon är det möte med psyk och capio. Och mig då. En till sak jag aldrig kommer gilla. Mycket folk, eller ja mer än jag och en till, och allt rör mig och jag förväntas delta och ha ideer och tycka saker fast det enda jag orkar jobba med är att inte bryta ihop. 
 
Det är mycket nu. 
 
Jag försöker göra världen lite bättre. Dricker gott te, har rena lakan, busar med illrar och lyssnar på bra musik. Det hjälper kanske lite, jag vet inte. Dumt att inte försöka.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lissie

Det stämmer ju, "dumt att inte försöka"... Du kan inte väga dig utan att titta på siffrorna, eller vill du ha koll själv?

Lycka till på mötet! :)

2013-08-28 @ 08:38:31
URL: http://fairlynuts.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Lycka till på mötet vännen. Kommer hålla mina tummar för dig som alltid.

2013-08-28 @ 13:29:51
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Elin

Det är sant, barndomsminnen med fiskpinnar. Jag vågade mig på en sked fisksås till. Det gick sådär.. :S Äter inte dina föräldrar lunch?

Det är ju lite så. Man får igen det sen. Åka kommunalt är en sån grej, jag orkar mycket men som du säger, även om man gör det en del så är det inte lättare för det. Och det är det där överkörd-katt-känslan som förstör för dig. Eller det är en del av det. Att ta dig ur det kommer inte bli lätt. Men det är värt ett försök. Så fortsätt med musiken och leka med illrarna. Jag har lekt med två av hundarna idag. Eller njae, tränat med en och halvlekt med en ^^ Djuren ger en lite..
kramar

2013-08-28 @ 18:52:07
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0