Hej hej

Det är mycket nu. Mest dåligt mående faktiskt. Ångest mest hela tiden. Orkeslöshet och trötthet. Livet känns mest, ovärt. Mat hela tiden och jag hatar skiten så mycket att jag inte ens fixar att planera vad jag ska äta för jag mår dåligt bara av att tänka på det. Allt som kräver tillagning över tio minuter är nästintill otänkbart eftersom jag blir så brutalt medveten om vad jag håller på med då och bara vill slänga allt och gå och lägga mig under täcket och gråta.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: beayourdreams.blogg.se

Fina Hanna, du klarar det här. Andas långsamt och ta var dag som den kommer, du ska inte behöva må dåligt :l <3 Mat är något vi alla behöver.. Usch att behöva må dåligt över det.. :( Men jag vet att du är stark <3

Sv: Ja jo, jag hittade vem anonym var och hon räknar tydligen kalorier och ville testa göra frukosten men ville veta vad den innehöll, trololo.. Jaja.

Ja en exakt, vissa kan vara trevliga! Min lilla kusin är en utav de som inte är de.. Fasen säger jag bara. Påpekar att folk är tjocka hit och dit när han själv är rätt stor och han har en bror som är stor.. Fyf*n säger jag bara. Ja men exakt, intressen är bra att ha gemensamt med barn, annars är man rätt körd.. lol! Usch för otrevliga barn, bort med dom..

Åh så pass, ja jag bor ju 38 minuter med tåg ifrån City, Uppsala län ligger de faktiskt i så.. :p Ingen 08 här inte..!

Jaaa, jag ska tusan göra de. Ska införskaffa mig stålmannen kostym <3

2013-08-31 @ 10:19:18
URL: http://beayourdreams.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hej Hanna-raring! Skräp med ångest.
Kan du få draghjälp av maken med maten på något sätt eller är det alldeles för känsligt? Eller är det att släppa för mycket på kontrollen? Matschema skrivet ihop med behandlare utifrån sånt som känns rimligt för dig att äta?

Du förtjänar ju att äta och behöver mat även om du bara ligger på sofflocket hela dagen. Trötthet, orkeslöshet och ångest låter som tecken på för lite mat snarare än för mycket, tycker jag.

Du skriver i ditt svar till mig att din kropp inte går ner i första taget och jag är nog likadan. Eller också inbillar vi oss samma sak? Jag tror att min kropp är skitduktig på att hushålla med energi och att den är en riktig överlevare. Jag antar att vi borde vara tacksamma för våra starka kroppar?

Tack för ditt svar på mitt inlägg om godisätande <3. Det hjälpte faktiskt. För efter en påse godis är jag övertygad om att jag kommer fortsätta likadant varje dag i resten av mitt liv. Bara frossa, frossa, frossa och bli så stor att jag inte kommer ut genom dörren utan får bli nedhissad med lyftkran från balkongen. På riktigt.

2013-08-31 @ 15:15:29
URL: http://flygkoltrastflyg.blogspot.se
Postat av: Elin

Jo verkligen jobbigt. Som du säger så är det inte så lätt att vårda dem då heller för de fattar inte. Min hund hatar det här.

Bra ju! Vet att det är svårt, men det är värt det, för det kan vara väldigt gott med bröd.
kramar

2013-08-31 @ 15:28:07
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Maja

Du kommer fixa det , det vet jag. Ångest är hemskt, så jävla hemskt. Jag önskar att jag kunde göra allt bättre för dig, men det kan jag ju tyvärr inte...
Sv: När saker blir mer normalt, nu är jag ju knappt hemma i och med nollning och skola, får jag försöka ta tag i det mer. All kontroll måste helt enkelt bort..
Kram! <3

2013-09-01 @ 15:21:22
URL: http://singyourownsong.blogg.se/
Postat av: Sara

Skulle det underlätta att göra matlista för en vecka framåt? Så kanske du slipper fundera just där och då på vad du ska laga.
Och gör mat som går snabbt, vatusan gör det under en period?!
Huvudsaken är ju att du får i dig det du behöver, laga mat som tar längre tid kan du göra längre fram när du känner att du klarar det.

Styrkekram❤

2013-09-01 @ 19:24:25
URL: http://sarasvensons.blogg.se
Postat av: Erica

Jag trivs inte så bra i köket rent allmänt. Har inget problem med att äta, men just att planera vad jag ska äta och laga maten är inte min favoritsysselsättning. Alls. Men gör en matlista och mat som inte kräver att du står i köket så länge, bara du äter. :)

2013-09-01 @ 23:54:26
URL: http://faithhopelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0