Höst

Höstkänsla är fint, det matchar min innre känsla. Det känns inte lika märkligt att vara fylld av ångest. Känner mig lite mer hemma i världen. Jag mår inte bättre. Jag är bara mer i fas med omvärlden på något sätt.
 
Idag är en dag som inte går till historien som en av dom bättre direkt.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Haha det var ett bra uttryck. Sämsta kryddan. Verkligen.

Jo i längden är det ju bra med såna, men just nu när jag skulle vilja krypa undan i ett hörn, gömma mig under en matta och ruttna där utan att kämpa emot demoner, sjukdomar och impulser är det inte den enklaste vägen med en jobbig psykolog. Hur går det för dig nu med vården, hört något mer om samarbetet?
kramar

2013-08-20 @ 22:36:14
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Diana Doss

Jo det är ju sant, kanske får göra det när jag åker hem. Har du nån aning om vad sånt kostar?

Jaha, åh vad häftigt!! :)

2013-08-20 @ 23:50:44
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Tack Hanna.

Ja hösten och vintern passar mer med hur man känner sig i sinnet, kall och mörk, deppig. Fast jag gillar ju sommaren bäst ändå, älskar värme.

2013-08-21 @ 15:55:26
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: beayourdreams.blogg.se

Vintern <3

Sv: Jo jag tänkte göra matlåda.. Men tänkte att jag kunde ätit i skolan men ah, de kostar 45-50 kr och jag hade inget löst. Plus att de var panerad fisk och potatis, var inte sugen på det. Men ska försöka planera bättre till nästa gång!

Det är.. Väl kanske häftigt. Läskigt, ja.. Men de går ju bra ser jag ju. Men är ju livrädd att rasa upp i vikt nu, verkligen LIVRÄDD. Plus att jag ska ha mens nu, typ. Slutade med p-pillrerna igår.. Så jag inväntar bara skiten nu.. Man ska komma på fötter så fort som möjligt och det lär jag väl göra, om jag faller. Fokuset försvinner ju efter ett tag. :)

Ja det har du verkligen gjort.. 2 år är ju ändå lång tid.. Tankarna finns ju kvar länge men kroppen bör ju i alla fall stabiliseras tycker man.

Ja, vikt och bmi är väldigt individuellt. Så länge kroppen mår bra på den vikt man har så är det ju bra. Vare sig man har bmi 18 eller 25. Man ska orka och så vidare helt enkelt! Förstår vad du menar med kläder, helt klart. Sen ska man ju inte tänka på vikt utan se hur man ser ut.. Men de är ju svårt när man har skev bild och ja.. You know. Ja.. Man brukar ju säga att man har en trivselvikt men att man har ett spann på x antal kilon som kroppen kan pendla utan problem. På ett år kan man pendla 4 kg utan problem både upp och ner, mer än så vet jag inte att jag har hört om..?

Jag äter runt 2400-2800 som sagt.. Varje dag, heh. Börjar jag gå upp i vikt får jag väl försöka tygla mig helt enkelt. Eller vad säger du?

2013-08-21 @ 17:28:56
URL: http://beayourdreams.blogg.se/
Postat av: Maja

Inte alls kul att du känner så just nu. Trots att jag egentligen inte vill känner jag dock hur det även gäller mig, jag vill vara frisk och fri men det känns så sjukt motigt just nu..
Sv: Du har helt rätt, gå emot är det enda rätta...
KRam!<3

2013-08-21 @ 18:25:39
URL: http://singyourownsong.blogg.se/
Postat av: Sanna

Mer i fas, det är verkligen mitt i prick! På hösten "ska" man vara melankolisk och inte måste man göra hundra roliga saker i det fina vädret när regnet smattrar mot rutan heller.

Hur blir det med din behandling, har du fått nåt besked?

Angående flykt och överlevande så har du rätt. Vi flyr och krymper världen, men därtill är vi nödd och tvungna för att överleva. Vi gör livet greppbart. Tyvärr är det alltför lätt att sparka på sig själv och tycka att det är medvetna val man gör. Svår balansgång förresten, man ska behålla tron på att själv kunna påverka sin situation och sitt mående utan att för den sakens skull lasta sig själv och tycka att man får skylla sig själv som är sjuk.

Tuff du är som kommer ut(som igår, klättringen) och fortsätter utmana dig. Jag håller Tallinn-tummar.


2013-08-21 @ 20:00:18
URL: http://flygkoltrastflyg.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0