Torsdagen är över

Så, packmaster är färdig. Reser med min vanliga träningsryggsäck för en helt. I den har jag fått ner både kameran, kläder, ett ton mediciner (jag som inte äter några) och klätterkläder så jag kan köra ett pass innan jag flyger iväg imorgon. 
 
Jag är lite nervös inför bedömningen eftersom det är premiär. Mer nervös inför att behöva vara social. 

Kommentarer
Postat av: beayourdreams.blogg.se

Sv: Nästa gång får du gärna komma ;)

Ja det är ju så.. Delvis också för att jag varit överviktig tidigare. Men jag äter de jag gör och ja, som sagt. Går jag upp i vikt får jag väl börja tänka då helt enkelt, haha..

Kroppen är ju bra konstig ibland faktiskt, tyvärr. Man får väl bara infinna sig i hur det är och acceptera det.. Även fast man inte vill egentligen.. :/

Om man har! Herregud.. När jag vägde 55 så såg jag ju bara att jag var tjock, större än andra.. Jag var ju tusan som ett streck, de fanns ju inget utav mig. Sen förstår jag vad du menar, man vill hitta kläder och alla är vi olika byggda! Vissa har större ben, rumpa osv.. Sen som jag sa, alla har ju en vikt som de trivs bäst vid. Om du nu är underviktig eller what so ever i den vikt du har.. Ja men då är de väl så din kropp vill ligga ändå, de är så du ser ut liksom. Men fundera inte för mycket på den här skiten, de är inge bra alls! Jag tror din behandling kommer gå så bra för dig <3

Japp, I will keep eating as I do! Tjejen, som jag pratade med idag som är utbildad PT, sa att de jag äter (2400-2800) säkert är vad jag bränner per dag.. Dock sa hon åt mig att gå in på en sida och kolla, den säger att jag ska äta mindre för att hålla vikten. Kunde dock inte bry mig mindre, haha. Jag äter de ja vill, äter de jag tycker är GOTT och de jag känner är lagom. Sen om sidan säger att jag ska äta 2300 och jag äter 2500, happ, då får den väl göra det då.. *FNISS*

2013-08-23 @ 20:32:45
URL: http://beayourdreams.blogg.se/
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Lycka till, det kommer gå bra♥

Ja men jag håller med, det är verkligen fascinerade med hur olika man kan vara. Jag gillar värmen mycket för att jag får mindre ont i kroppen då, men det är klart ska man röra sig ute bland folk är det bättre det är höstväder så man kan ha mer kläder på sig haha.

Detsamma till dig nu, försök ha det så roligt du kan♥
kram

2013-08-24 @ 11:48:03
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Maja

Åh, det kommer säkert gå bra ska du se. Håller alla tummar och tår för att de kommer förstå dig!
SV: Är dock urdålig på att komma på utmaningar, något förslag?
Kram!

2013-08-26 @ 17:23:40
URL: http://singyourownsong.blogg.se/
Postat av: beayourdreams.blogg.se

Sv: Var tungt som tusan kan jag säga.. De brände rejält i låren och armarna. Ser faktiskt fram emot torsdagen nu! Mer crosstrainer intervaller <3 Sen ska jag springa på söndag hos en vän; åker nog iväg på lördag. Ja alltså de är ju rätt mört och tråkigt.. Men att springa och att köra crosstrainer är lite olika så, kan vara skönt med lite variation. :) Jag har ju faktiskt tvingat mig själv att cykla mina intervaller på senaste.. De är inte kul, inte alls. De är jobbigt; de ska de vara.. Men att sitta där, trampa, trampa.. Nä.. Då var crosstrainer mycket roligare! Sen att springa är ju jätte kul de med! Kan hålla med om att löpband är väldigt tråkigt, då väljer jag hellre att gå ut om jag ändå ska gå på löpbandet. Var en tjej idag som gick och trampade sakta på de där j*vla löpbandet.. Blir lika irriterad varje gång. Sen en lite större tjej på crosstrainern som inte förstod vad man skulle göra! Först crosstrainern i några minuter (typ 5-6), kollade på mig typ som om jag vore någon super människa.. Sen satt hon på träningscykeln i några få minuter.. Sen började hon "styrketräna" med maskinerna utan att veta vad hon egentligen gör. Såna människor alltså.. Man kanske skulle lära sig lite innan man går ner, kolla runt innan man gör något men nä. Inte alls.

Har du något bra tips på intervaller att springa? Man kan ju köra tabata (20 sek fort som fan och 10 sek vila * 8) eller springa långa intervaller (1 min fort, 30 sek sakta, 2 min fort, 1 min sakta.. osvosv för att sedan ha en max minut på typ kanske 4 och sen trappa ner igen).. Eller bara ha typ att löpa 5 meter, jogga tillbaka, löpa 5 meter, jogga tillbaka.. Men ah, har du några tips eller kör du enbart långdistans? Puss på dig fina Hanna!

2013-08-27 @ 18:42:00
URL: http://beayourdreams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0