Materiellt sett en bra jul, i övrigt inte så värst.

Dagarna har varit ungefär som jag förväntat mig. Otrologt vidrigt jobbiga. Jag har försökt med strutsmetoden. Ät, le och försök efter bästa förmåga ignorera hur jag mår. Det har gått... utåt sett bra. För mitt inre mindre bra. Jag har ätit och blivit julkomamätt som alla andra. Vilket gör att jag är tjockast i universum i min hjärna och jag kan inte ta in något annat. Jag har gått upp i vikt, rätt ordentligt och jag är helt upprivet ledsen över det för det kommer ta en evighet att bli av med det. Att vara social och igång flera dagar i rad är väldigt långt från hur jag lever mitt vardagliga liv och jag är helt slut. Verkligen. Igår hade jag kunnat somna klockan fyra men höll mig vaken för att inte förstöra dygnsrytmen och när jag ävl gick och la mig var jag så trött att det kändes som jag höll på att få influensa av värsta sort. Iskall och öm i hela kroppen. Fullständigt slutkörd på alla sätt och då har vi knappast något vilt firande med hela stora tjocka släkten inblandad. Först är det Jonathans familj och då är vi fem, sedan min familj och det blir lika många och på juldagen åker vi med min familj till mammas kompis och då är vi sju. Och alla är människor jag känt länge och ändå trivs och är trygg med. Ändå totaldör mitt psyke.
 
Jag fick hur som fina julklappar och det är jag glad över. Sånt jag inte hade haft råd att köpa annars som tillexempel underställ i ull och en jättefin tröja.
 
Och en klocka.
 
 
Vår krokhängda julgran med levande ljus.
 
 
Schackspel med Jonathan som är rätt duktig, jag ledde faktiskt en stund.
Största framgången ever i det här sammanhanget.
 
 
Avslutade juldagen med ett avsnitt House och familjemys.
 

Kommentarer
Postat av: fanny

Sv: Ja, jätte bra. Det är väldigt lugnt här tycker jag :)

2013-12-26 @ 12:58:33
URL: http://fannypernilla.blogspot.se
Postat av: Diana Doss

du kan omöjligt gått upp typ 10kg på några dagar. jag kan inte säga om du har gått upp eller inte eftersom jag bara skriver på andra sidan skärmen. men ofta är det en hel del vatten också som samlas. och dessutom behöver du inte göra dig av med det för du är redan väääldigt smal!!! önskar att du själv kunde se det också. enda orsaken till att gå ner i vikt är om man är kraftigt överviktig, så det är fara för hälsan.

åh, just det, den krokhängda granen!!! haha, den minns jag från förra året :P

sv: ja, jag är supernöjd med dagen (även om det inte var nån snö)

men ändå, att satsa på att bli av med diagnoserna som går borde väl ändå göra att det underlättar lite?

2013-12-26 @ 21:13:08
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: LIENE

sv: Okej :)

Jag tänkte inte på att det är jul i år så jag käkade som vanligt. Annars är det som en tradition att äta, men det smakar ju bättre om man äter lagom.
Du kommer nog gå det du åt. För kan man gå upp, kan man även gå ner. Jag vet att kroppstyper kan va olika, men det är ändå möjligt att gå ned. Med ett glatt hjärta blir allt plötsligt lättare på nå sätt.

Hoppas du haft det bra annars.

2013-12-27 @ 14:32:50
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: Maja

Åh vilka fina saker du fått!
Ja, att le utåt och försöka glömma hur man mår är inte det lättaste & absolut inte det bästa i längden.
Massa styrkekramar! <3

2013-12-27 @ 14:51:03
URL: http://nolicedere.blogg.se
Postat av: Johan

Det är alltså som att du är medveten om att du borde äta, men hjärnan säger något annat och någonting där inne säger att du är/blir tjock om du gör det? Min vän som jag har pratat om säger att ångesten pratar med henne där inne, försöker vända allt jag säger till henne mot henne istället. Är det så ungefär?

SV: Precis! Håller helt med dig där och det gör nog majoriteten av hockeysverige också. SHL backade ju ganska snabbt där när det gällde det där med wildcards, så det var ju bra det iaf :)

Haha, vad bra :P Jag tyckte det blev lite rörigt där, men förstod du så är det ju bra ;)

Haha ja, de är ju det, men jättefina är de :)

"fläskfilé med päls" låter inte jättegulligt :P men av dig att döma så är de väldit fina och gulliga? :)

Ta hand om dig och ha en fin nyårsafton om vi inte hörs innan dess! :)

2013-12-29 @ 09:04:54
URL: http://schumacher4ever.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0