Positiva klubben har årsmöte

Ok. Jag vill inte äta.
 
Jag ger blanka fan i att bli frisk om det ska vara så att jag måste väga ännu mer. Jag såg bilder från förra sommarens semester och fick panik och tänkte aldrig aldrig mer.
 
Jag hatar mig.
Och jag förstår varför psyk är fullt på jul.
 
 
Blek, fet och trött. Men en snygg underställströja.
 
 

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

ehm, alltså helt ärligt Hanna... du är inte ens i närheten av tjock någonstans!! jag vet att man känner sig så sjuuukt stor och plufsig och man tycker att man ser ut så också. men det är fel fel fel!!!! Jag vet ju själv hur det känns osv.. men det är först nu jag inser vilken skruvad syn jag hade på mig själv. och jag hade på mig en klänning/tunika idag och satt som en sopsäck på mig förut. nu sitter den tight som den ska och jag kan inte ens föreställa mig hur jag måste sett ut förut!?!??? O.o och att jag inte kunde se det själv är ju ännu mer skrämmande.

sv: ja, verkligen superskoj!

men sen tror jag att du upplever det mer än det egentligen är. att du känner dig enorm fast du ser likadan ut. så var det för mig. magen kunde vara uppblåst och jag trodde jag hade gått upp massor, men så gick det ner efter ett toalettbesök.

2013-12-29 @ 01:12:23
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Helene

Med tanke på bilden på din rygg som du la upp för ett tag sen, så ser det ut som att du har väldigt låg fettprocent.

2013-12-29 @ 12:54:14
URL: http://helenesoderberg.blogg.se
Postat av: LIENE

sv: Min jul var bra :) och jag hoppas att du är nöjd med din jul.

Hälsa sitter inte i kroppen utan i själen. Jag tycker du ser frisk ut.

Vet du min historia? Jag gick upp fort när jag började mellanstadiet. Jag var den tjejen som kom i puberteten först, så jag blev lite utfryst för det och jag hade olika storlek på mina bröst... Sen efter ett par eller tre år började jag gå ner igen, bara för att jag började äta frukost och fick goda vanor med mat och träning och aktiviteter. Jag var väldigt pigg och kreativ. Men många sa åt mig att börja äta, så jag började och det var då jag började få magont och tappade ork och livslusten. Jag började få dåliga matvanor och kom helt ur balans. Jag ångrar att jag började äta som andra vill att jag ska äta, för det är det som gjorde mig mest sjuk. Det var då alla dåliga tankarna började komma. Alltså jag mådde bra när jag hade skaffat mig bra vanor. Några tyckte att jag var för smal (jag förlåter dem nu dock).

Vissa är smala, vissa är mitt emellan smala och vissa är mulliga. Men sjukvårdare vill att du ska väga som medelmåttet. Då kollar dem ju fel, eftersom det nu kanske finns en tredje del i landet som är överviktiga.

Nu så tycker jag du ser bra ut. Du ser hälsosam ut. Men det är fortfarande du som ska må bra, och inte jag som ska döma om du är tillräckligt frisk eller inte. Det kvittar hur mycket du väger, men det som är huvudsaken är att du mår bra och att du har energi. Man kan ha energi och hälsan fast man är smal.

Jag tror att god hälsa kommer från att man släpper kraven. När man släpper kraven är först då man orkar med goda vanor och disciplin kommer naturligt. För jag tror inte vi mår bra utan vanor alls. Några vanor har vi ju alltid. Vi måste bara byta ut dem dåliga mot dem goda, men utan krav.

Sen så tar det tid att se resultat och det är ofta otåligheten som gör att man mår ännu sämre.

Åh, nu blev det nog rörigt eftersom jag skrev mina tankar typ. Men huvudtanken med det jag vill få fram är att du ska fokusera på att må bra inuti och inte sikta på hur du ser ut så mycket :)

2013-12-29 @ 16:11:17
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: Maja

Jag tycker då inte att du ser minsta tjock ut, men förstår att dina ögon & ditt huvud säger något annat. Det enda jag kan göra är att försöka peppa dig att fortsätta.
Kram! <3

2013-12-29 @ 19:39:40
URL: http://nolicedere.blogg.se
Postat av: Erica

Jag tror att om du lär dig att älska dig själv så kommer det att underlätta väldigt mycket annat. <3

2014-01-01 @ 20:34:18
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Tess

Supersnygg tröja! :) Kram

2014-01-08 @ 13:36:24
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0