Att andas i cirkel

Jag går och trampar på samma stigar som så många gånger förr. Stigarna som går som ett virrvarr bland buskar med långa taggar som lämnar smala blodröda spår i hud och själ.
 
Jag gråter inte.
 
Jag vet att blodet torkar och att skråmorna läker. Jag vet att smärtan och förvirringen inte dödar och förgör mig. Jag vet att jag kan överleva och fortsätta trampa på i mina gamla fotspår.
 
Vilse.
 
För jag vill inte gå där och rispas. Vill inte snubbla fram i mörkret. Jag hittar bara inte ut. Vet inte var jag ska svänga, allt är likadant överallt. Jag vet inte riktigt hur jag hamnade här och jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig härifrån.
 
Det är ensamt, det är öde.
 
Jag är så trött på att vandra för mig själv därinna i buskaget. Jag är så öm i fötterna och själen. Jag vill så gärna sätta mig och vila. Lägga mig och blunda.
 
Slippa känna. Slippa kämpa.
 
 

Kommentarer
Postat av: Diana Doss



sv: mmmmmm!!! så himla irriterande!!!! blir galen på det. det är ju många, verkligen många, som dricker sånt där och det är minsann inte för att banta. bara bygga muskler. inget fel med det tycker jag. inget ätstört med det heller för den delen!!!

2013-01-15 @ 23:11:47
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Diana Doss

haha, den känner jag igen! eller när man får studsa ner med raka ben i trappan för att det gör för ont att böja på benen x)

ja, och min bror drack sånt förut. dock har han slutat nu för att han tyckte att det inte var nåt nödvändigt. MEN bara för den här diagnosen så blir alla så misstänksamma och det stör mig såååå.... -.-

2013-01-15 @ 23:24:57
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Maja

Lilla du... Önskar verkligen att jag kunde vifta med något trollspö för att göra allt bra för dig...<3
Sv: Jag vill ha snö till jul och under vecka 7 då vi åker skidor, dock är ju det i fjällen så då behöver det ju inte vara någon snö här. Är mest trött på kyla och vet att roligare saker väntar till våren, som student och annat.
KRam! <3

2013-01-16 @ 15:21:37
URL: http://cuilenya.blogg.se
Postat av: Angelica

du skriver vackert fina du, vackra ord om hemska saker. skickar en massa kramar!!

2013-01-21 @ 20:56:50
URL: http://angelicakatarina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0