Dumdag

Igår var ingen rolig dag. Orsaken var migrän. Tvättade och hade mig på förmiddagen och sedan åkte jag mot klätterhallen. Efter drygt halva resan kom auran och synen började försvinna. Så det var bara att gå av och börja ta mig hemåt. Hade som tur var medicinen med mig så det blev inte sådär riktigt vidrig huvudvärk som det kan bli. Den var hemsk men hanterbar. Så min träning förvandlades till ligga i sängen och sedan när huvudvärken förvandlades mer till en blåmärkskänsla i hjärnan så kravlade jag mit till soffan och låg och tittade på tråkiga tvprogram hela kvällen. Jag blir så vansinnigt trött av migrän och kanske även av medicinen.
 
Jag har en del olika diagnoser och sjukdomar men det är inget som gör mig så arg, uppgiven och förbannad som migrän. Varje gång det där flimret visar sig så vill jag bara lägga mig ner och upphöra att andas. Varenda gång tänker jag att jag bara inte orkar. Att jag inte vill, jag tvärvägrar. Jag hatar migrän. Hatar!
 
 
Idag är jag fortfarande lite seg men det är bättre och jag har två inbokade träningsdejter. Först ska jag till gymmet med en kompis och ikväll ska jag klättra med Jonathans lillebror och därefter köra skiten ur honom med styrketräning. Gissningsvis är jag för trött för att göra så mycket vettigt då men jag kan alltid heja på honom och hjälpa till.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Tråkigt med migrän. Får det då och då jag också och det är ett rent helvete:(

Härligt att du har träning idag att se fram emot då. Jag ska iväg ikväll också, men det blir nog ett kort pass idag:(

2013-01-29 @ 14:23:03
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Maja

Usch, låter inte alls roligt med migrän. Har haft turen och sluppit det under mina snart 19 år här på vår jord och förhoppningsvis kommer jag aldrig att få det...
Massa kramar! <3

2013-01-29 @ 16:36:05
URL: http://cuilenya.blogg.se
Postat av: Mallan

Usch vad jobbigt med migrän, hoppas du mår bättre nu! Kram

2013-01-29 @ 17:25:59
URL: http://mallanolsson.bloggplatsen.se
Postat av: Angelica

åh det lät inge kul alls med migrän :( kramar!

2013-01-29 @ 22:36:48
URL: http://angelicakatarina.blogg.se
Postat av: Linnéa

Migrän är hemskt!
Jag har som tur är bara haft det två gånger men fyfan. Jag vill ALDRIG ha det igen!
Kram! <3

2013-01-30 @ 20:40:29
URL: http://stjarnmoln.blogg.se
Postat av: Lissie

Vilket skit...! Men det är ju skönt när det går över iallafall, kan jag tänka mig. Det är väl liksom det enda som är bra med jobbiga upplevelser. Hoppas att dagen idag blev bättre!

2013-01-30 @ 21:59:36
URL: http://fairlynuts.blogg.se
Postat av: Joanna

Svar: för de göms mediciner som kan dämpa Adhd men de finns inga mediciner alls mot Asperger/autism och om inte en medicin kan kan hjälpa så tror jag inte att mat kan de häller.

2013-01-31 @ 09:25:10
URL: http://domkallarmighannes.com
Postat av: J

Usch, har aldrig haft migrän som tur är. Verkar verkligen hemskt. Fungerar mediciner bra mot det? Eller hjälper det lite bara?

2013-01-31 @ 22:54:32
URL: http://enrymd.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0