Fredagsmys är inte mysigt om man har ångest

Nu ikväll har jag med våld (mer eller mindre) tryckt i mig naturgodis för att få i mig en rimlig mängd energi. Jag tycker inte om det. Jag är mätt och kommer därför sova oroligt. Jag har ångest och kommer därför sova oroligt. I just hate it. Så, avgnällt.
 
 
Hos arbetspsykologen gick vi idag igenom resultatet av det vi gjort tidigare. Intervju, självskattning och lite andra enkäter. Detta sammanfattades då under tre rubriker som var "Vem är jag?", "Vad kan jag?" och "Vad vill jag?".
Dom två sista var väl inte så jätteroliga att dela med sig av, stod mest lite yrkesförslag och vad jag har för utbildning och kunskaper sedan tidigare, men vem är jag var kul. Jag har träffat henne fyra gånger med idag och så har hon medverkat på ett möte där flera var inblandade. Hon hade gjort en lista med ord som beskrev mig utefter det vi pratat om, det jag fyllt i och hur hon uppfattat mig. Måste säga att hon har en bra förmåga att iakta och dra rätt slutsatser. Det är inte så många som lyckas med det när det gäller mig. Oftast gör folk misstaget att övertolka. Jag menar oftast precis det jag säger och inget annat så när någon då lyssnar på mig och sedan förutsätter att jag är som den stora merparten som slipar till svaren och kanske bäddar in saker lite så blir det knasiga tolkningar. Jag tänkte i alla fall dela med mig av orden eftersom jag tyckte dom passade in så bra även om inte allt är positivt.
 
Begåvad
Snabbtänkt
Rapp
Osmidig/rigid - i det att jag inte pejlar av stämning i ett rum och anpassar mig till hur det förväntas utan klampar   rakt på precis som jag är oavsett. Det kan ibland bli lite dumt.
Låsningar/fastnar vid destruktiva sätt att tänka och handla
Bitsk - både positivt och negativt
Ensamvarg -att umgås och vara social står absolut inte högst på listan över mina fritidsintressen och att vara med människor i större folksamlingar som tex fester är rent ut sagt uttråkande för mig.
Rolig
Lätt iriterad på andra
Cynisk
Tydlig - det jag säger är det jag menar och tänker och tvärtom, jag säger det jag menar och tänker.
Uppmärksam på detaljer
Punktlig - hell yes, får ångest av att vara sen
Noggrann
Saklig
Uppriktig
Sann
Rättspatos - haha, deluxe. Jag är på nivån att jag skulle kunna erkänna ett övertramp i os-finalen i handboll även om det var på ett avgörande mål.
Avvaktande/distanserad
Ångestbenägen/orolig
Stresskänslig
Ej socialt insmilande - beter mig som mig och anpassar mig inte så mycket för att smälta in
Ej förändringsbenägen
Kan uppfattas som känslokall - min bitskhet, cyniskhet, rättframhet och brist på impulskontroll ställer till det ibland.
Kontrollbehov
Rastlös
Inte så intresserad av andra
Ostrukturerad
Trotsig - yes, instinktivt som första reaktion ofta även om jag inte vill trotsa
Svårt att ta order
Principfast
 

Kommentarer
Postat av: Maja

Om hon kunde dra alla dessa slutsatser om dig så har du helt rätt i att hon är väldigt uppmärksam. Låter som en extremt bra person att träffa, synd att du som sagt nog inte kommer få träffa henne själv så många gånger till.
Sv: Haha, ja. Lager på lager så klarar man det mesta. Idag har jag gått runt med mjukisbyxor med ett par tights under och igår i stallet hade jag tights och ridbyxor, sedan hade jag en långärmad t-shirt, en hoodtröja, en tunn jacka(och när jag inte red hade jag en jacka till...)
Kram! <3

2013-01-19 @ 17:01:17
URL: http://cuilenya.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Oj, vissa av de där orden vet jag inte ens vad de betyder. Men nog har hon varit uppmärksam på dig under era möten om hon kunde beskriva dig sådär.

Usch, att bara prata om jobb, läsa om jobb, fundera på jobb osv får mig att må illa och hamna i ångestläge - typ nu:( Känns som om jag aldrig kommer klara av det. Hur känner du inför ett jobb?

Kram

2013-01-20 @ 09:52:02
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Diana Doss

intressant att läsa :)

sv: åh, vad irriterande! imorn ska jag dit, hoppas inget blir inställt, vet inte vad jag gör då!?!!

ja, och det värsta är ju att folk förväntar sig att man vet det redan när man tar studenten, i bästa fall bestämde man sig redan som 3-åring något som man vetat hela livet att man vill bli.. all denna förväntan alltså!

försök få till en vilodag nu i veckan då? :)

2013-01-20 @ 21:45:10
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0