Idag

Har jag bakat ett sjukt gott bröd, hämtat ut nya glasögon och en bok, varit i klätterhallen för personlig träning, ätit rosa gröt (med vinbär i) hos mina föräldrar och varit på killarnas handbollsträning.
 
 
 
För att börja från början, här är brödet. Det var (förutom gott) väldigt snyggt och som pricken över i mycket lätt att baka. Enda nackdelen var väl att det vara gav en limpa så det blev inget att frysa in. Men, det var ju inte svårbakat så det går ju att göra fler gånger. Innehåller mjöl (rågsikt och vete), fänkål, salt, vatten och torrjäst.
 
 
 
 
Glasögonen blev dom på bilden. Fast bilden gör dom inte riktigt rättvisa, dom är grönare och när man ser mig framifrån så sitter dom bättre men ja, det är ju en hint om hur dom ser ut i alla fall. Just nu sitter jag med dom på och försöker avgöra om styrkorna känns bra eller ej. Alltid lika spännande med nya glas. Boken jag hämtade ut var "Vackra barn" av Torey Hayden. Har läst allt hon skrivit tror jag och gillar böckerna.
 
 
 
Sen blir det utan bild. Klättringen var... blandad. Det var väldigt kul att ha någon som kunde titta på en och se vad jag gör fel och rätt och peppa och puscha. Jag behöver det och vill gå framåt. Vi försökte mötas angående mental träning men det är svårt eftersom jag har extrema krav på mig själv och någonstans därinne är tävlingsmänniska utav bara den (något jag haft svårt att erkänna tidigare). Jag vill lyckas med allt alltid. Han tyckte att ibland gör man inte det utan får vara nöjd med det man klarar. Vilket såklart är rätt. Det gäller bara att inte bli bekväm och nöja sig för lätt för det är ju sjukt kul att bli bättre och utvecklas.
 
 
Killarnas träning var som den brukar på torsdagar. Jag har lite egen träning i ett hörn tillsammans med målvakterna och sedan spelar dom match en stund. Tråkigt nog har dom en väldigt kort träning, endast femtio minuter, så det är inte så mycket som man hinner med.
 
 
Nu borde jag egentligen sova för en mindre evighet sedan eftersom jag ska upp och iväg till sollentuna imorgon för att träffa arbetspsykologen. Det kanske är sista gången vilket känns lite tråkigt eftersom jag verkligen gillar henne. Med lite tur så blir det en gång till efter den här gången. Den som lever får se och jag tänkte leva imorgon för nu ska jag gå och läsa Harry Potter och vila huvudet på kudden.

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Snygga brillor och GOTT bröd! Åh. Drömmen :)

Sv: Blir toookig på okunniga dietister. Träffat på flera förut jag med. Tycker också att de är alldeles för inkörda på bantningstänket.
1600-1700? Lät ju på tok för lite. Har också hört att man ska äta Minst 2000, även om man är stillasittandes.
Och jag vill inte höra att åtta bitar sushi är MYCKET. För det är inte ens mycket.. suck. kände mig bara nedtryckt och inte lättad när jag gick därifrån.

Hoppas du får en bra helg. Kram

2013-01-11 @ 13:02:58
URL: http://vagenupp.blogg.se
Postat av: Maja

Brödet såg riktigt smarrigt ut faktiskt!
Härligt att du hade någon som hjälpte dig på klättringen, för precis, man vill ju utvecklas. Tycker dina brillor var riktigt snygga också! ;)
Hoppas du får en jättefin helG!
Kram! <3

2013-01-11 @ 13:14:13
URL: http://cuilenya.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Brödet ser jättegott ut och snygg limpa:) Jag orkar aldrig baka bröd, tycker det är så tråkigt haha.

Du blev kanon fin i dina nya brillor vännen:) Det valet ska du vara nöjd med.

sv: Nej, jag skiter i hur folk gör hemma om de har det stökigt och yr sina grejer överallt men på ett gym där man ska samsas där kan man väl sköta sig. Hur svårt kan det vara liksom!

2013-01-11 @ 14:26:09
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Diana Doss

bra du blev i glasögonen :)

sv: ja, speciellt i USA, där finns det nog alla möjliga kemikalier och framför allt socker(!!!!) i typ allt. det var ett problem vi hade när vi var där i somras, att hitta vettig mat, speciellt flingor!

2013-01-11 @ 17:02:49
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: deniiise :)

Nej , som du säger finns det nog många anledningar till att vissa människor inte tränar & man kan nog analysera det hur länge som helst utan att komma fram till något direkt vettigt svar egentligen.

Man får helt enkelt acceptera att alla är olika & gillar man inte något ska man inte tvinga sig själv till det. Träning ska handla om nöje inte om tvång & alla människor har olika nöjen här i livet :)

2013-01-11 @ 17:30:37
URL: http://flikkand.blogg.se
Postat av: isabella Isaksson

allt bra? :)

ps. Jag har svårt att välja vilken bikini jag ska köpa.. kommentera gärna vilken du skulle köpt! :)

2013-01-11 @ 18:36:34
URL: http://onename.Blogg.se
Postat av: Lissie

Det där brödet såg ju sjukt gott ut! :)

Tack för tipset om katterna. Vill nog helst ha kattungar dock... Men att göra en god gärning är ju inte fel förstås. Funderar lite. Var ligger veterinärkliniken?

2013-01-12 @ 20:19:35
URL: http://fairlynuts.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0