En del saker tror man inte om sig själv-

Lördag morgon noll sex noll. Klockan ringer för andra gången och jag går upp trots att jag inte somnade förrän strax efter tolv. Frukost. Kvart i åtta ringer jag på dörren hemma hos Jonathanbroders flickvän. Ett dryg kvart senare har jag ett vätskebälte runt midjan och är på väg på min livs hitills längsta löptur.
 
Jag trodde verkligen aldrig att något sånt skulle ske. Alltså aldrig någonsin. Jag gillar inte att gå upp tidigt ett enda dugg, jag är morgontrött och seg. Jag är inte så våldsamt bra på att äta frukost tidigt eftersom min kropp fortfarande sover. Jag tycker det är tråkigt att springa efter ungefär trettio-fyrtio minuter. 
 
I mitt tjugosjuåriga liv har jag (förutom dagens prestation) sprungit milen tre gånger, två på midnattsloppet och en gång förra sommaren när jag och Jonathan körde en intervallbaserad runda som mest var fartlek och på skoj. Idag sprang jag 16.7 kilometer. I sträck. I ett helt okej tempo. Det tog oss ungefär en timme och trettiofem minuter. Jobbigt? Jag blev rätt trött i vaderna framåt slutet men absolut inte värre än att jag utan problem tog mig fram i övrigt, nej inte ett enda dugg. Det var faktiskt jätteskönt och trevligt. Trevligt med nya bekantskaper som tvingar ut en på saker man inte tror sig kunna och klara.
 
Sedan åkte jag till klätterhallen för att duscha och göra Jonathan och två vänner sällskap när dom klättrade. Jag vilade min armbåge efter gårdagens väldigt intensiva pass. Därefter städade vi, handlade och förberedde grillmiddag. 
 
Men, ingen middag utan träning. Utomhusstyrka. Intensivt, tungt och kul. Och jag orkade, fast jag sprungit långt på förmiddagen. Helt jäkla absurt. Jag tror inte jag vill ha hjälp av capio. Jag har helt ärligt aldrig varit i en bättre form fysiskt och jag vet att dom inte kommer tycka att min träningsmängd är lagom. Jag vill inte skära ner. Jag vill kunna känna att jag kan avstå om jag inte vill träna men jag vill inte träna mindre bara för att. Jag tycker ju att i stort sett alla pass är kul och känns bra.
 
Dagen avslutades med bad och grillning. 
 
 
 
 
 
 
Tofuburgare.
 
 

Kommentarer
Postat av: Maja

Herregud, det var ju nästan ett göteborgsvarv som ni sprang. Själv springer jag bara 5 km, inget att skryta om direkt..
Annar slåter det ju som att ni hade en sjukt fin dag!
Sv: Ja, ska absolut försöka rucka lite och göra saker. Men ibland är förändringar så oerhört svåra..
Kram! <3

2013-07-07 @ 10:41:45
URL: http://cuilenya.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0