Humör

Alltså va.. jag är inte som man ska. Klättring igår och trots att jag vet att min uppvärmingssträcka är längre än många andras försöker jag prestera för tidigt in i passet. Blir asförbannad på mig själv, tycker allt är meningslöst och sitter helt seiöst mitt i klätterhallen och får dom svartaste av svarta tankar och önskar mig död. För att jag inte kom upp. Jag tycker att jag är värdelös. Klart fall av inadekvat känsloreaktion. Jag lyckades samla ihop mig och avslutade det hela riktigt bra men det var ändå nära att jag vägrade äta min bar efter träningen för jag tyckte att jag varit för dålig för det. Jag lyckades tugga i mig den med motiveringen att jag faktiskt hade kört intervall på slutet och blivit både trött och blöt av svett. Så kan det gå när man inte har känslor i proportion till händelser. 
 
Idag har jag varit effektiv. Började med en löprunda innan frukost (fy fasen vad kvalmigt) fortsatte med städning, fixa ungefär fyrtio portionspåsar illermat och sedan bokade vi en spontanresa till visby nästa vecka. Två nätter. Nu har jag ätit någon form av mellanmål eller lunch eller jag vet inte vad eftersom alla tider varit rätt fel idag, åt frukost vid elva. En smaskig smoothieglasspinne. Och nej det är inte en lunch men jag är inte hungrig än så bättre det än inget alls känner jag. 
 
Hur jag mår? Jag jagas varje vaken minut av matdemor och viktångest. Jag är sårbar och får reaktioner liknande den ovan. Jag är less på det mesta och kan inte känna att jag kan komma på varför i hela friden jag ska öeva efter sommaren.
 
 
Mer bilder följer:
 
Klättring. Sjukt kul led.
 
 
 
 
 
Typ godaste laktosfria glassen jag ätit.
 
Visar mina målvaktstalanger=)
 
Skjuta kan jag också, ibland=p
 
Smart olivfat med kärnskräprör.
 
Ok, på riktigt, godaste pizzan i mitt liv. 
 
Mer glass, inte riktigt lika god men inte dum den heller.
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Åh känner igen känslan så väl.. Förstår att du känner så. Även om man har mycket bra kan man inte alltid hjälpa att man har sjukdomar och psykiska problem som inte är så lätta att härda ut ångest och besvär..

Är tröttsamt ja. orkar inte riktigt med allt så som det är nu :S
Klarar inte ens de enklaste saker just nu..
kramar

2013-07-30 @ 22:24:18
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Lissie

Ser himla trevligt ut :) Vilka solnedgångar!!

Jag försöker inte att tänka på vad som händer efter sommaren. Det är fortfarande bara juli (sista dagen...). Hösten kommer ju oavsett om man vill eller inte. Man behöver kanske inte ha en anledning till att överleva hela tiden, ibland får man bara fortsätta under tiden som man väntar/letar efter anledningen....

2013-07-31 @ 14:38:49
URL: http://fairlynuts.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0