Inte riktigt som jag tänkt mig.

Jaha. Vad jag trodde jag skulle göra imorse var att åka till gubbängsfältet för handboll, sedan lite klättring och därefter träffa en vän och köpa dator av henne. Det blev inte riktigt så. Lagom tills jag skulle byta tunnelbana sådär en timme hemifrån började jag må riktigt illa. Jag valde att promenera tillbaka mot hemmet och sedan brakade det lös. Hade en helvetestimme där jag tömdes på sista galldroppen tror jag och sedan blev jag sittande på en sten i skogen i över en halvtimme eftersom jag inte orkade gå ett enda steg. Tack och lov verkar det ha varit en väldigt akut matförgiftning för efter den timmen har det känts bra även om jag varit trött och i obalans med vätska. Härlig dag, eller inte alls.
 
För vätskebalansering. Fy fan vad äckligt det är
men eftersom vätskeersättnign är aningen värre så får det väl bli så.

Kommentarer
Postat av: Lissie

Åh fy vad hemskt! Det finns ju inget värre :/ Hoppas det gått över nu iallafall, så att du kan genomföra lite av planerna imorgon eller så!

Tack snälla för din kommentar! Jag håller med, det är på sätt och vis ledsamt att jag inte kände någonting/tillräckligt mycket för henne. Samtidigt hade det nog inte fungerat i det långa loppet heller så det är kanske lika bra...

Nä, hundpsykolog känns inte som din grej då. Du får fundera vidare. Och kom ihåg att man aldrig, eller extremt sällan, vet vad man vill bli när man blir stor. Ibland får man börja någonstans ändå och se vart det leder. Tillfällena kommer!

2013-06-18 @ 22:00:23
URL: http://fairlynuts.blogg.se
Postat av: Elin

Jo ibland försöker jag faktiskt. Sen är jag jävligt dålig på det men ändå, jag måste försöka ibland i alla fall.

Det har du en poäng i. Jag tänker ofta likadant, med maten. Det är dåligt om jag inte äter riktigt men om jag äter riktigt är det ju bara som det ska vara så det är i sig inget bra. Men med våra sjukdomar ÄR det visst bra. Det försöker jag övertala mig själv om väldigt ofta. Det går sådär... :S
kramar

2013-06-18 @ 23:12:53
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Diana Doss

Usch du, det lät inget vidare :(

Sv: Ja, alltså jag har lite beslutsångest om jag ska köpa dem eller ej :P det är ju lite gränsfall för att dem faktiskt är mest rosa... Haha

2013-06-20 @ 07:15:22
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Maja

Usch, låter ju inte alls trevligt. Hoppas verkligen att det känns bättre nu<3
Kram! <3

2013-06-21 @ 16:22:55
URL: http://cuilenya.blogg.seuilenya.blogg.se
Postat av: beayourdreams.blogg.se

Usch vad hemskt :l Hoppas de är bättre nu <3

Svar på detta: "Schyssta ben där! I shortsen=) Nej alltså att köpa träningskläder i sig är ju inte så märkligt om man känner att man behöver ett linne eller ett par löpartights men det känns som så många överdriver och köper så mycket och gärna det allra dyraste bara för att. Känns som många är där för att visa upp sig. Som typ femtonåringarna som tränar i hotpants... Eller hon som alltid springer i bara sportbh."

Tack du! :)Nej men exakt, något linne här, byxa där.. Men alla de dyra sakerna är ju som sagt överdrivet. Vet så många tjejer som t.o.m. sminkar sig på gymmet innan de ska ut och träna/ springer i bara sportbh och så vidare.. Blir så leds.. Jag är i alla all där för att må bra och bli starkare, inte för att visa upp mig.. Kram!

2013-06-21 @ 19:08:54
URL: http://beayourdreams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0