Nästa gång då?

Men alltså... Det finns ungefär två artister som jag orkar samla ihop orken att gå och se live. Det är Lars Winnerbäck och herr Thåström. Framförallt den förstnämnda. Jag känner lite att Stockholm har blivit åsidosatt när det kommer till hans spelningar. Förra sommaren genomled jag en grönanspelning. Vem i hela helskotta tycker att det är en bra miljö för en konsert när det mitt under en ballad dånar fram en bergochdalbana femton meter från scenen och tjugofem småfulla tonåringar skriker IIIIIIIHH allt dom har? Nu har datumen för höstturnen kommit ut. Närmsta plats för mig att se honom är i tada.. Örebro. Tack, tack som fan.
 
Jo, jag vet, alla som bor i orter mindre än min förort har det ännu sämre men där finns det ju en orsak, det finns varken folk eller lokal att motivera det. Stockholm var sist jag kollade den största staden i det här landet. Ja, jag är bitter.

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

jaså, ska han komma hit alltså? :P

sv: ja ^^ fick mina rör idag ;)

2013-06-13 @ 18:13:58
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Elin

Det har du i och för sig rätt i. Men det är jävligt respektlöst mot andra hundägare att ha hundar som inte fungerar, så uppenbart som det ändå är när hunden inte kan gå i flex.
Känns lite hopplöst med hundkultur. det kommer alltid finnas idioter som skaffar hundar trots att de inte kan hantera dem.
kramar

2013-06-13 @ 19:03:06
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0